Jön a világ egyik legnagyobb textilipari szakvására, a Heimtextil

Hírek

Jön a világ egyik legnagyobb textilipari szakvására, a Heimtextil

Januárban újra Heimtextil: a textilipari szakvásár a járvány óta most először tér vissza a korábban megszokott téli időpontban.

Heimtextil újra januárban

Rendhagyó módon legutóbb nyáron rendezték a frankfurti Heimtexil szakvásárt: a Heimtextil Summer Special rávilágított arra, mekkora szüksége van az iparnak a személyes találkozókra, és arra, hogy a résztvevők élőben is láthassák, megtapinthassák a különféle textileket.

A Heimtextil a járvány óra először tér vissza a korábban megszokott januári időpontban. A négy nap alatt számtalan workshop és előadás várja a látogatókat, akik megismerhetik a legújabb textilipari innovációkat és trendeket a minőségi fonalaktól kezdve a függönyökön át egészen a szőnyegekig.  

Az év eleji vásáron várhatóan kétezernél is több kiállító lesz jelen, a szervezők a világ minden tájáról várják az érdeklődőket. Ezúttal is nagy hangsúlyt kapnak majd a természetes alapanyagok, a fenntarthatóság, az újrahasznosítás.

Helyszín és időpont:

  • Frankfurt, 2023. január 10-13.

Bővebb infó:

textil3.jpg

Fotó: Pim Top




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Fotókon az idei Heimtextil textilipari vásár
2400 kiállító 120 országból: ez az idei Heimtextil mérlege. A frankfurti szakvásár 2023-ban is nagy siker volt.


Hírek
Nézz körül a Heimtextil szakvásáron! – Videó
A Heimtextil Summer Special június 21-24. között nyitja meg a kapuit Frankfurtban. Cikkünkben most egy másfél perces videóban mutatjuk meg a legutóbbi, 2020-as textilipari szakvásár legjobb pillanatait. Nézd végig és éld át a hangulatot!


Hírek
Három stílusvilág a januári Ambientén
Az Ambiente mutatja be a fogyasztási cikkek ágazatában uralkodó nemzetközi trendeket. Étkezés, lakáskultúra, ajándékozás vagy munka - ez a kiállítás hívja fel a figyelmet arra, hogy mi kerül a jövőben az asztalra, mi tartozik majd a lakó- és munkaterekbe, és mit érdemes ajándékozni. E célból kutatta fel a Messe Frankfurt megbízásából a bora.herke.palmisano stílusügynökség azokat a formákat, színeket és anyagokat, amelyek világszerte inspirálni fogják a fogyasztókat. A három legfontosabb trendet a 4.1-es csarnok előterében kialakított Trend-térben lehet majd megszemlélni 2024. január 26. és 30. között.


Hírek
Februárban újra Ambiente szakvásár Frankfurtban
2023. február 3. és 7. között rendezik Frankfurtban az Ambiente, a Christmasworld és a Creativeworld szakvárásokat.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság