Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása: alkoss és nyerj!

Hírek

Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása: alkoss és nyerj!

Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása! Alkotásaiddal most te is nyerhetsz. Mutatjuk a részleteket!

Legyen tiéd az értékes nyereménycsomagok egyike

A Praktika karácsonyi kreatív kihívására összesen négy kategóriában (Ajtókopogtató, Ünnepi lakásdekoráció, Karácsonyfadísz és Adventi koszorú) nevezhetsz. Fotózd le, amit alkottál, töltsd fel a képet, majd oszd meg a Facebookon is, hogy minél több szavazatot gyűjthess. A közönségdíj nyertese az az alkotó, aki az összes feltöltött alkotás közül a legtöbb szavazatot tudhatja magáénak. A kategória győztesek pedig azok, akik a négy kategórián belül a legtöbb szavazattal rendelkeznek. Ha esetleg nem alkotsz, szavazni akkor is érdemes: a szavazók közül egy szerencsés magazincsomagot nyer.

A játék 2021.12.24-én 18 óráig tart.

A regisztrációt, a nyereményjáték részletes szabályzatát és a nyeremények listáját ide kattintva éred el!

nyeremeny_2021_fb_1200x800.jpg




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Kültéri játékok építése a gyerekeknek: a kosárpalánktól a hintáig
Már nincs sok idő a nyári szünetig! Mivel foglalhatnád le a gyerkőcöket a vakáció alatt? A friss levegő és a testmozgás mindannyiuknak jó fog tenni: építs kültéri játékokat nekik! Íme néhány ötlet!


Gyerkőc
Hamarosan becsöngetnek – Így alakítsuk át a gyerekszobát
Amíg a gyerekek júniusban az utolsó, nyári szünet előtti napokat számolták, addig augusztusban a szülők már vágják a centit, hogy mikor kezdődik el ismét a tanév. A hátralévő napokat érdemes maximálisan kihasználni – például egy gyors gyerekszoba-átalakítással.


Otthon-bútor
Hely a kincseknek: játéktartó ládika
Ez a kincsesládika tökéletes tárolója lehet gyermekeink legféltettebb kincseinek, a játékoknak. Építsük meg velük együtt! De akár az ünnepekre – születésnapra, karácsonyra – is jó lesz: ha valamelyik ajándékot ebben adjuk át, plusz örömet szerezhetünk a kicsiknek.


csináld magad
Öt kerti bútor raklapból
A raklap olcsó és tényleg ezerarcú: ha egy kis kreativitással találkozik, fantasztikus dolgok születhetnek belőle. Cikkünkben most kerti bútorok készítéséhez hoztunk ötleteket.








Ötletek

Sakkasztal








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság