Már Pepsi-kólát is készíthetünk magunknak otthon

Hírek

Már Pepsi-kólát is készíthetünk magunknak otthon

A SodaStream bemutatja az otthoni felhasználásra való PepsiCo szörpcsaládot.

A világ vezető szódagépgyártója, a SodaStream tavaly kezdte meg a PepsiCo szörpök forgalmazását négy európai országban, Norvégiában, Svédországban, Németországban és Franciaországban. A vállalat idén folytatja az új ízek bevezetését olyan európai piacokon, mint például Ausztria, Olaszország, Szlovákia, Csehország, illetve Magyarország. A SodaStream szódavízkészítő gépekhez elérhető Pepsi szörpcsalád olyan népszerű ízeket foglal magában, mint a klasszikus Pepsi, a Pepsi Max, a 7up, 7upFree, a Mirinda és a Mirinda Diet. Az új termékek május 20-tól érhetők el a boltok polcain. 

soda5.jpg

“Az ikonikus PepsiCo ízek bevezetése fontos mérföldövet jelent a SodaStream missziójában, amelynek célja, hogy úgy tegye elérhetővé a legjobb ízeket a vásárlók számára, hogy közben óvja a Földünket” – emelte ki Eyal Shohat, a SodaStream vezérigazgatója. “Ezzel a lépéssel a SodaStream felhasználók képesek lesznek kényelmesen, otthon elkészíteni a kedvenc Pepsi üdítőjüket a SodaStream szénsavasvíz készítő gépekkel és a többszörhasználatos szénsavasító palackjaival.”

“Elnézve a SodaStream gyorsuló növekedését, nagy örömmel tekintünk ezeknek az erős márkáknak az összekapcsolódására” – hangsúlyozta Jim Andrew, a PepsiCo ügyvezető alelnöke, valamint a Beyond the Bottle és New Ventures üzletág vezetője. Hozzátette: a SodaStreammel közösen a műanyag hulladék csökkentéséért és egy élhetőbb jövőért dolgoznak. Az új PepsiCo szörpök bevezetése csak az első lépése ennek a közös utazásnak. 

soda6.jpg

A SodaStream-ről

A SodaStream a világ első számú otthoni szénsavasító készülék gyártó márkája (mennyiség tekintetében), amelyet a PepsiCo 3,2 milliárd dollárért vásárolt meg. A SodaStream lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy másodpercek alatt könnyen átalakítsák a hagyományos csapvizet szódává vagy ízesített üdítőitallá.

Becslések szerint évente mintegy 800 millió liter szódát készítenek készülékeik segítségével, így a SodaStream felhasználói közel 500 millió PET-palackkal kevesebb hulladékot termelnek. Ennek köszönhetően a műanyag palackok gyártásával és szállítmányozásával együtt járó környezetterheléstől is megóvják a természetet. A SodaStream termékeivel a környezettudatos választás lehetőségét kínálja vásárlóinak. 

Szénsavasító berendezéseivel 46 országban van jelen, A termékek több mint 80 000 kiskereskedelmi üzletben állnak rendelkezésre. A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdődött el a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszön¬hetően jelenleg közel 500 boltban érhetőek el a termékek, és az üzletek száma folyamatosan bővül.

Ha többet szeretne megtudni a SodaStreamről, kövessen minket Facebookon, Instagrammon és YouTube-on. 

PepsiCo

A PepsiCo termékeit naponta több mint egymilliárd felhasználó részesíti előnyben több mint 200 országban. A PepsiCo 2018-ban több mint 64 milliárd dolláros nettó bevételt ért el és ennek nagy része olyan élelmiszer- és üdítő márkáknak köszönhető, mind például a Frito-Lay, a Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker és Tropicana. A PepsiCo termék portfoliója széles kínálatot nyújt köszönhetően a 22 különféle márkának, amelyek egyenként több mint egymilliárd dollárt produkálnak évente a kiskereskedelmi forgalomban. 

A PepsiCo víziója, hogy vezető szerepet töltsön be az előre csomagolt élelmiszerek és üdítők terén. Ennek érdekében elfogadta a „Winning with Purpose” elnevezésű stratégiát, amelynek alapja, hogy mindezt fenntartható módon érje el és a fenntarthatóság minden egyes üzletágba beépüljön. Több információ: www.pepsico.com (x)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Megszépül a ház fala: kreatív ötletek kültéri dekorációra
Ráférne házadra a felújítás? Szeretnéd valamivel feldobni a külső falakat? Vedd elő kreativitásodat: ha még egy kis ihletre van szükséged, nézd meg a következő ötleteket!


Otthon-bútor
A megújult PVC
A megújult PVC és a természetes anyagú linóleum újra közkedvelt lett az otthonteremtők körében. A rugalmas burkolatok szinte minden helyiségben megállják a helyüket; könnyen tisztíthatók, nem utolsósorban pedig az áruk is kedvező.


csináld magad
Toszkán hangulat: mediterrán díszkőburkolat a nappaliban
Otthonunkat sokféle módon formálhatjuk a magunk kedvére, tehetjük lakályossá és széppé. A toszkán stílust többek között a föld árnyalatai jellemzik. A szoba igazán egyedi hangulatú lett a falát díszítő mediterrán díszkő burkolatnak köszönhetően.


Otthon-bútor
Mintázzuk a falfelületet!
Amit külső térben, a homlokzaton megszerettünk és megszoktunk: a plasztikus vakolatot, azt beltérben is kialakíthatjuk. Változatos, mozgalmas mintázatával jóval érdekesebb látvány, mint a simított-festett, vagy tapétázott fal, ráadásul egyedi, hiszen mi magunk alkotjuk az ízlésünknek leginkább megfelelő technikával.




Gép- és anyagújdonságok

A burkolatok hosszú élettartama












Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság