Bohócdoktorok révén jut el a gyermekekhez a gyógyító nevetés

Hírek

Bohócdoktorok révén jut el a gyermekekhez a gyógyító nevetés

Idén a Szent János Kórházban varázsolhatnak mosolyt a beteg gyerekek arcára a Piros Orr Bohócdoktorok.

3,5 millió forint gyűlt össze

A Henkel és a SPAR Magyarország közös jótékonysági akciójában a vásárlók 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze. Az immár tizenegyedik alkalommal meghirdetett programban minden vásárló, aki 2020. október 29. és 2020. november 25. között SPAR, INTERSPAR üzletekben és a SPAR Online webshopban Persil mosószert vagy Silan öblítőt vásárolt, hozzájárult a bohócdoktorok munkájának támogatásához.

Az idei támogatásnak köszönhetően a budapesti Szent János Kórház Gyermekosztályán valósulhatnak meg a bohócdoktori vizitek, így még több beteg gyermekhez jut el a gyógyító nevetés.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Henkel Magyarország évek óta meghirdeti ezt az akciót. Képzett bohócdoktoraink fáradhatatlanul járják a budapesti és vidéki kórházakat és idősotthonokat, hogy néhány óráig a problémák helyett a vidámságé legyen a főszerep. A bohócdoktorok mára a gyermekkórházak részévé váltak, az általuk megteremtett barátságos, pozitív légkör által segítik a gyógyulást. Ezzel a támogatással a Szent János Kórházban folytathatjuk a 2008 óta heti rendszerességgel zajló viziteket” – mondta Mattyasovszky-Zsolnay Bence, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ügyvezető igazgatója.

kids-1477746_1280.jpg

A mosoly gyógyító ereje

„A Henkel a SPAR és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány között évek óta kiváló az együttműködés, már hagyománnyá vált az a közös törekvésünk, hogy vásárlóink bevonásával a felajánlott támogatói összeget mosolyra váltsuk. Hiszünk benne, hogy a mosolynak, a vidámságnak gyógyító ereje van, amely hozzásegíti a gyermekeket a felépülésükhöz” – hangsúlyozta Lukáš Hájek, a Henkel Magyarország Laundry & Home Care üzletág igazgatója.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Új darabokkal bővült a Designers Guild és a John Derian márka közös kollekciója
A Designers Guild januárban, Párizsban mutatta be a John Derian márkával közös kollekciója legújabb kiegészítőit.


Hírek
Kevesebb mint felére csökkent a szakemberhiány
Ma átlagosan 58 napot kell várni szakemberre Magyarországon. Egy éve még 138 nap volt a várakozási idő. Ha tovább csökken a kereslet, félő, hogy újra felerősödik a szakemberek kivándorlása. Pedig a munkadíjak már európai szinten vannak, négyzetméterenként 8636 forintot kérnek el átlagosan a szakemberek, és kétharmaduk további áremelést tervez idén – derült ki a Mapei Kft. friss kutatásából.


Hírek
Növekszik a kereslet a SPAR mentes és egészségtudatos termékei iránt
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is! Az áruházlánc folyamatosan bővülő kínálatában már ezernél is több terméket kínál speciális táplálkozási igényekre.


Hírek
Felvásárlással erősödik a német garázskapugyártó
A Hörmann csoport, Európa vezető kapu-, ajtó-, tok- és meghajtás-gyártója felvásárolta a kontinens egyik legrégebbi faajtó- és tokgyártó vállalatát, a Lebo-t.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság