Újdonságok a Hörmann kínálatból a Construmán

Hírek

Újdonságok a Hörmann kínálatból a Construmán

A Hörmann Hungária Kft. a 2020-as évben ismét számos újdonságot mutat be az építőipar egyik csúcseseményén, a Construma kiállításon. A vállalat idén a Duragrain felületekre, a kapunyitás 4. meghajtásgenerációjára, illetve a faajtókra helyezte a fókuszt.

A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is központi szerepet kapnak a kiállításon a Hörmann speciális eljárással készülő Duragrain felülettel ellátott garázskapui és -ajtói. Az egyedi kialakításának köszönhetően a legerősebb karcállóság jellemzi a rozsdás acél-, fa-, kő- és betonmintázattal elérhető felületeket. A széles termékválasztékban egyaránt megtalálhatóak a lucfenyő-, teakfa- és fehér tölgy mintázatok is. Amellett, hogy a dekornyomtatás tökéletes megjelenést biztosít a garázskapuknak, legfőbb előnye, az UV-álló vastag védőlakkrétege, amely hozzájárul a kapuk élettartamának növeléséhez. A 24-féle típusban elérhető Duragrain felületeket idén is megtekinthetik a Construma résztvevői.

construma_2020_betekinto.jpg

Az áprilisi otthonteremtési kiállításra a kapunyitás legújabb, 4. meghajtásgenerációját is elhozza a vállalat, amely nagyságrendekkel gyorsabb, kényelmesebb és okosabb funkciókkal van ellátva elődeihez képest. Az új technikák között megemlíthetjük a LED-fényt, amely egyik legfőbb szerepe, hogy kiváló látásviszonyokat teremt a garázsban, így varázsolva jóval egyszerűbbé a járműbe történő be- és kiszállást. A véghezvitt változtatásoknak köszönhetően a szellőztetés is könnyen megoldhatóvá válik a garázsokban a penész kialakulásának megelőzése érdekében. A biztonság és az intelligens technika tökéletes kombinációjának köszönhetően a garázskapu meghajtás egyidejűleg teszi biztonságossá, megbízhatóvá és szupergyorssá a Hörmann termékeket.

construma-2010-hormann-hungexpo-kozepes_f.jpg

A Hörmann az idei évben még nagyobb hangsúlyt fektet a kiváló minőségű faajtókra, amely megszínesíti a termékskáláját. A termékek idén az Otthon Neked 303/A2 és 304/A1 standján kialakított Hörmann sarokban kapnak helyet a G pavilonban. Mindezek mellett a Hörmann Hungária Kft. a Hungexpo A pavilon 305/A standján mutatja be a szakma és a nagyközönség számára legújabb termékeit április 1-5. között.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Szigetelés habszalaggal
A tél közeledtével egyre fontosabb lesz a lakás vagy ház szigetelése. Milyen állapotban vannak a nyílászárók? Cserélni kell, vagy felújítani? Ha nem tudod lecserélni, akkor is van néhány lehetőségünk, hogy kizárd a hideget.


Gép- és anyagújdonságok
Legyen az ajtód a díszleted
Különleges pályázatot írt ki a Hörmann Hungária Kft. a Visart és a Modart Művészeti Iskolákkal közösen az intézmények hallgatói számára.


Ötletek
Cica a lakásban: ajtózár is meg nem is
Akinek van lakásban lakó macskája, ismeri azt a gondot, hogy az almot jó lenne a mellékhelyiségbe tenni, viszont ha becsukódik az ajtó, a ciculi nem tudja hová végezni a dolgát, így talál más helyet. Van megoldás!


Otthon-bútor
Rácsok helyett biztonsági ajtó
Sokan úgy érzik magukat biztonságban, ha minél több és furfangosabb zárat szerelnek fel az ajtóra. Mások az erős rácsok védelmében hisznek, gyakran félretéve az esztétikai szempontokat is. Ezeket megoldásokat egyesíti a biztonsági ajtó ? valóban biztonságot nyújtva.




Szerszám-anyag

Utólagos résszigetelés




csináld magad

Kilincscsere egyszerűen








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság