hirdetés



Jön a Konyhakiállítás!

Hírek

Jön a Konyhakiállítás!

  Fedezd fel a legfrissebb konyhai trendeket és megoldásokat!

Gyere el a Konyhakiállításra, ahol biztosan megtalálod, ami a tökéletes konyhát jelenti számodra, legyen az konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. Az egész napos konyhatervezési tanácsadás mellett megnézheted a 2020-es év legújabb konyhabútor trendjeit és lélegzetelállító konyhagépeit.

konyhakiallitas_2020_partner_insta_post_1.jpg

A kiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még sosem! A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed!




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Elindult a Baumit Life Challenge Nemzetközi Építészeti pályázat közönségszavazása
Idén hatodik alkalommal rendezik meg a Baumit Life Challenge Nemzetközi Építészeti versenyt, amely a Baumit homlokzatképző anyagokkal készült legnívósabb épületeket díjazza. A megmérettetésen ezúttal 29 magyar épület vesz részt, melyekre 2024. április 16-ig, a közönségszavazás keretein belül bárki leadhatja szavazatait, támogatva a hazai építészeket.


Hírek
Telepítsen napelemes rendszert még 2023-ban!
Rövid és hosszú távon is jó döntést hozunk, ha minél gyorsabban, még az ősz kezdetéig elindítjuk napelemes beruházásunkat. A gyorsaság ésszerű indoka, hogy 2024. január 1-jétől megszűnik a lakosság számára kedvező, a termelést és fogyasztást alapul vevő szaldós elszámolás, és az európai uniós jogszabályoknak megfelelően Magyarország is áttér a bruttó elszámolásra: vagyis a pillanatnyi betáplálás és fogyasztás alapján kalkulálják majd az árakat. Emiatt azonban a nyári hónapokban rendelkezésünkre álló többlet napenergia forrás „elvész”, hiszen annak ellenértékét nem tudjuk a téli, kevésbé termelékeny hónapokra átvinni.


Hírek
EGO Power+ - Az erő, amiben megbízhat
Az EGO Power+ akkumulátoros termékeink 2020 tavasza óta elérhetők Magyarországon. A számtalan szabadalmaztatott technológiai újdonságot felvonultató termékcsalád tökéletes megoldást nyújt a kertészek, kertápolók, hobbikert tulajdonosok számára. Az akkumulátoros technológia folyamatos fejlődése nyomán egyre több termék jelenik meg a hazai és nemzetközi piacon, akkor miért éppen az EGO Power+? A titok az akkumulátorban rejlik…


Hírek
82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon
Magyarországon 2,5 millió családi ház van. Energetikailag korszerűnek 5-10%-uk mondható, melyek energetikai korszerűsítést nem igényelnek, hiszen ezeket eleve a kor követelményeinek megfelelően építették, vagy már energiahatékonysági szempontból teljes körűen felújították azokat. Az épületek 5-8 %-a bontásra érett, vagyis rentábilisan már nem felújítható, vagy állapota okán nem igazán lakható.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság