hirdetés



Továbbfejlesztett okosotthon-applikációt mutatott be az LG

Hírek

Továbbfejlesztett okosotthon-applikációt mutatott be az LG

A legfrissebb ThinQ™ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának, és szükség esetén össze is hangolják működésüket

Az LG Electronics bemutatta továbbfejlesztett ThinQ™ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat. 

A korábban SmartThinQ™ néven ismert LG ThinQ™ alkalmazás a Google Asszisztens hangfelismerő technológiáját alkalmazza, így segítségével a felhasználók párbeszédes hangutasításokkal irányíthatják és ellenőrizhetik háztartási eszközeiket. A továbbfejlesztett, mesterségesintelligencia-alapú applikáció egy személyre szabott terméktámogatási funkciót is kínál. A Proactive Customer Care még az előtt felhívja a felhasználók figyelmét az esetleges problémák veszélyére, mielőtt azok egyáltalán bekövetkeznének, így szükség esetén a szerelő is hamarabb házhoz jöhet. A Proactive Customer Care annak érdekében, hogy maximalizálja a készülék teljesítményét és élettartamát, részletes útmutatással és tanácsadással szolgál, hogy folyamatosan optimálisan üzemelhessen a berendezés.

Az applikáción keresztül a felhasználók összekapcsolhatják LG okoskészülékeiket az Amazon-fiókjukkal, így az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatása, a Dash Replenishment (ADR) révén a háztartási gépek automatikusan intézhetik például a fogyóban lévő mosó- és tisztítószerek, textilöblítők online utánrendelését és házhoz szállíttatását azokon a piacokon, ahol az Amazon szolgáltatása elérhető.

Az LG ThinQ app elemzi a felhasználói mintázatokat, és a Smart Care+ vagy a Smart Pairing funkcióknak köszönhetően akár több készülék működésének összehangolásán keresztül egészen egyedi, személyre szabott megoldásokat tud nyújtani. Egy Smart Care+ funkcióval ellátott okoshűtő például az ideális hőmérséklet automatikus beállításával és az energiatakarékos üzemmód önműködő kiválasztásával csökkenti az energiafelhasználást, illetve hosszabban tartja frissen az élelmiszereket. A Smart Pairing funkciónak köszönhetően az LG legújabb ruhaszárító készülékei vezeték nélkül csatlakozhatnak az LG mosógépekhez, így a mosási program alapján optimális szárítóprogramot választanak ki. Az ilyen és ehhez hasonló innovációknak köszönhetően az LG vásárlóinak nem kell többé amiatt aggódniuk, hogy tönkreteszik a ruháikat.

„A ThinQ tökéletes példája annak a víziónknak, hogy még kényelmesebb okosotthon-élményt nyújtsunk a fogyasztóknak olyan részletes tanulási folyamat nélkül, amelyet a fejlett termékek gyakran igényelnek.” — mondta Ryu Hye-jung, az LG okosotthon-üzletágának vezetője. „Az LG-nél nem a technológia, hanem mindig is a felhasználó állt a középpontban, ezt az elkötelezettségünket pedig jól illusztrálja az okosotthon-ökoszisztémánk fejlődése.”

lg



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Rácsok helyett biztonsági ajtó
Sokan úgy érzik magukat biztonságban, ha minél több és furfangosabb zárat szerelnek fel az ajtóra. Mások az erős rácsok védelmében hisznek, gyakran félretéve az esztétikai szempontokat is. Ezeket megoldásokat egyesíti a biztonsági ajtó ? valóban biztonságot nyújtva.


Gép- és anyagújdonságok
Tudatos tervezéssel nem stressz a felújítás
Az építkezés vagy felújítás akkor könnyű, ha előre tervezünk és felkészülünk az eshetőségekre.


Otthon-bútor
Ünnepi építkezés
Fiaival közösen készült adventre és karácsonyra Antal Zoltán (Harkakötöny).


csináld magad
Izgalmas ötletek fürdőszoba-átalakításhoz
Ha épp fürdőszoba-felújításon töröd a fejed és szereted a kézzel készült dolgokat, adunk egy kis inspirációt!











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság