Puskás Ferenc Stadion

Hírek

Puskás Ferenc Stadion

Ahogy közeledik a tervezett átadás egyre látványosabb mind kinézetében mind pedig funkcióiban is ez a gigantikus építkezés.

Pár érdekes adat az épületről:

  • befogadóképesség 67.155 fő
  • 130 ezer m3 betont használnak fel építése során
  • legmagasabb pontja 50,70 méter
  • az épületben  80 db  Sky box található

20190930_141619.jpg

A Heraklit fagyapot kiváló akuszitkai tulajdonságokkal rendelkezik, de természetesen nem csak a sky boxoknál hanem az összes folyosó mennyezetén, gépészeti terekben, játékoskijárókban, játékosfogadókban találkozhatunk vele. 

20190930_151712.jpg

Az épület akusztikai tervezői a hang  utórezgési idejét akarták csökkenteni a fagyapot termék beépítésével. A Heraklith fagyapot lapok feketére festve, élképezve, 50 mm vastagságban kerültek  beépítésre több tízezer m2 mennyiségben, beütőszeg nélküli DHM dűbelezéssel, ezzel is elősegítve a gyors és pontos munkavégzést.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Várfal a gyerekszobában
A gyerekek hálószobájába készítette – férje és annak barátja segítségével – teljes egészében saját tervek és kivitelezés nyomán ezt a térelválasztó falat Nagyné Dorogi Csilla Ócsán.


Gép- és anyagújdonságok
A burkolatok hosszú élettartama
A hidegburkolatok élettartamát nagyban befolyásolja, hogy a burkolat felújításához szükséges segédanyagok, így a ragasztók is helyesen kerüljenek kiválasztásra. Ez a választás nem könnyű, hiszen olyan dolgokról kell dönteni, amelyek nem merülnek fel mindennap az életünkben.


Otthon-bútor
Negyed óra munka, megújult fürdőkád
Megkopott, megtöredezett, vízköves lett fürdőkádunk talapzata? Pár száz forint és negyed óra ráfordítással újjávarázsolhatjuk. Csak egy kevés festék és némi munka segítségével.


Szerszám-anyag
Nyírjuk együtt a füvet!
Három- és hatéves fia nyírja felváltva Kőrössy Lászlóval együtt a füvet a vattai ház kertjében.










Gép- és anyagújdonságok

Univerzális vágó a háztartásban






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság