Locsoljunk ingyenvízzel!

Szerszám-anyag

Locsoljunk ingyenvízzel!

Miért locsolnánk ivóvízzel, aranyárért? Szivattyúval vizet is, pénzt is megtakarítunk! Vízben áll a pince, megtelt az akna, esetleg a mosógép mondott csődöt? Segít a megfelelő szivattyú! Olyan helyen lakunk, ahová nem ér el a vízműhálózat, vagy öntözőrendszer telepítenénk, és ?csak? fúrt vagy ásott kút van a kertben? Ezekben az esetekben a merülőszivattyúk és házi vízellátó rendszerek állnak rendelkezésünkre.

A szárazabb, forróbb nyarak és az emelkedő energiaárak miatt mindenkinek érdemes áttérni a minél hatékonyabb vízhasználatra. Kezdjük az elején: mindenekelőtt használjuk ki a kézenfekvő alternatív vízforrásokat ? az esővízgyűjtőből, ciszternából és a kutakból is rendszeresen nyerhetünk használható vizet. Költségkímélőbb és környezetbarát, ha a WC öblítéshez, mosáshoz, öntözéshez, autómosáshoz ilyen forrásból merítünk. A hatalmas szivattyúkínálatból ki-ki kedve, tervei és pénztárcája szerint választhat gépet a víz átvagy leszivattyúzásához, nyomásnöveléshez, illetve a házi vízellátáshoz.
EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Otthon érlelt banán
Itt a banánszezon. Akár önmagában fogyasztjuk, akár turmixba vagy süteménybe tesszük, ez a gyümölcs édesen és puhán az igazi. De még ha egy kicsit zöldebb, éretlenebb is, egy óra alatt tökéletes banánokat varázsolhatunk belőle!


Ötletek
Faburkolat a teraszon
A kidobni vagy eltüzelni szánt anyagokból sokszor gyönyörű dolgokat lehet létrehozni, csak értő szem, jó ötletek és némi munka szükséges hozzá.


Kert-balkon
Diagonál burkolat a teraszlépcsőre
Szép, bár kétségtelenül nem a legkönnyebb feladatnak lát hozzá az, aki diagonálban, azaz átlósan készül leburkolni a teraszlépcsőjét. A cikkünkben bemutatott egyszerű fogásokkal azonban igencsak megkönnyíthetjük munkánkat, csak a sorrendet kell betartanunk hozzá.


Ötletek
A tálaló új élete
Mások által kidobásra ítélt szekrényt alakított át néhány napi munkával Dókáné Orbán Sarolta Budapesten.
Gép- és anyagújdonságok

Felülmúlhatatlan ragyogás


Kert-balkon

Az októberi kert


Gép- és anyagújdonságok

Ajándékozni való gépek


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság