Újragondolt minigardrób

Otthon-bútor

Újragondolt minigardrób

Panellakása kisméretű, 250×130 cm alapterületű gardróbszobáját alakította át Tóth Judit Budapesten.

 

Ilyen volt...

 

...ilyen lett.

Mivel Judit szereti a letisztult, világos színű, skandináv stílust, az egész lakást ennek megfelelően alakította át, és a közelmúltban a gardróbszoba is sorra került: stílusát a lakás egészéhez igazította – fehérre festette a sárga falakat és fehér bútorokat tett be, ezáltal a pici helyiség sokkal világosabb lett, illetve szellősebbnek, tágasabbnak hat. Az átalakítással végre egy nagy állótükör számára is lett hely, így teljes lett a szoba funkciója. Mivel a látvány megváltoztatása mellett a gardróbszoba jobb kihasználtságára is törekedett, a salgó polcokat praktikusabb bútorokra cserélte, a két kis régi ruhasínt pedig egy hosszú, L alakú polcos ruhasínre, amelyet asztalossal készíttetett el. Mások számára is érdekes tapasztalat, hogy a festék mennyisége elengedő lett volna, ám a tapéta, amire festett, nagyon magába szívta a festéket, így az menet közben elfogyott, Juditnak le kellett mennie vásárolni és csak utána tudta folytatni a munkát, érdemes tehát a festékmennyiséget némi ráhagyással kiszámolni.

 

Ilyen volt...

 

...ilyen lett.

 

A kisebb ruhadarabokat és kiegészítőket Judit dobozokba tette, amelyek címkézését a bútorok csomagolóanyagából, azaz a papírhulladékból oldotta meg.

 

A fiókokban tárolt ruha rendezettebb benyomást kelt, mint a nyitott polcokon.

 

A szekrényen belül is használhatunk dobozokat az apróbb tárgyak tárolására.

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Falióra saját kezűleg
Készítsünk különleges, saját faliórát ízlésünknek, szobánk hangulatának megfelelően! Sőt, ha ötleteink nyomán, változatos anyagok felhasználásával készítjük el az órát – akár ajándékként is hasznosíthatjuk.


Ötletek
Mini étkező és bárpult
Egy kis alapterületű lakásban minden talpalatnyi helyre szükség van. Fantáziával és némi számolgatással frappáns és takarékos megoldások születhetnek.


Gyerkőc
Várfal a gyerekszobában
A gyerekek hálószobájába készítette – férje és annak barátja segítségével – teljes egészében saját tervek és kivitelezés nyomán ezt a térelválasztó falat Nagyné Dorogi Csilla Ócsán.


Gép- és anyagújdonságok
A kólás- és sörösdoboz értékes!
Akár egy 30 ezer fős kisváros éves áramfogyasztásának költsége is megtakarítható lenne a jelenleg a lerakókra kerülő alumínium italdobozok teljes körű újrahasznosításával.


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát mobiltöltés


Ötletek

Vödörbár


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság