Tetőtéri ládaasztal

Otthon-bútor

Tetőtéri ládaasztal

Tökéletesen illeszkedik a japánosan földön ülő, minimalista stílust kedvelők otthonába ez a ?gyümölcsösláda?. Arról nem is beszélve, hogy a teljesen kezdő barkácsolók is elkészíthetik.

A sima fenyő-, esetleg bükk- vagy más lécekből elkészíthető szerkezet négy szögletes keresztmetszetű staflin áll. Az a jó benne, hogy bár tehetünk rá terítőt, valójában nem igényel ilyesmit, s ha páccal beeresztjük vagy lakkal lekenjük, semmi nem hagy rajta komolyabb foltot. A délutáni teás- vagy kávéscsészén (meg az ilyenkor is lapozható Ötlet Mozaikon) kívül persze bármi mást is rátehetünk. Kísérletező kedvű olvasóink felfelé fordítva még (cserepes) virágládának is használhatják, akinek pedig némi plusz tárolóhelyre van szüksége (és kinek nincs?), az szögezhet az alsó deszkákra aljat, a tetejére pedig két zsanért, és rakodóként használhatja. Igazi mindenes kisbútor!
 




EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Rejtett tárolók
Két példáját mutatjuk itt be a bútorgörgőkön guruló „rejtett” tárolóknak.


Ötletek
Fatároló békebeli stílusban
Kovácsné S. Lívia küldte be a fűtési szezon beálltával nagyon is aktuális kandallórács és fatároló képét Tunyogmatolcsról. Mindkettőt férje, Kovács Zsolt készítette.


Ötletek
Kreatív fürdőkiegészítők
Ajándékba készítette ezt a szappanadagolót és törölközőtartót Weiss Pamela Dunakeszin.


Otthon-bútor
Hasznosítsd újra a fémdobozokat!
A sok-sok fémdoboznak még lehet a kukán kívül más helye is. Alakítsd át kreatívan!




Kert-balkon

Diy kerti tároló


Otthon-bútor

Modern konyhapolc








Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.



Fizessen elő digitálisan!





ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság