Antik kövek a kertbe

Kert-balkon

Antik kövek a kertbe

A Kaiserstein kőtermékek igényessé és egyedivé teszik kertünket, otthoni környezetünket. Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, jó minőségű beton termék, amelyek inkább konzervatív ízlést tükröznek, de könnyedén illeszthető a modernebb épületekhez is.

Kültéren kerti utak és teraszok kialakítására és burkolására, térkövezésre, falazásra, falburkolásra, valamint kerítéskőként alkalmazható a legjobban. Antik hatású külseje miatt épületbelsőkben különösen a névadó Kaiserstein, valamint a Burg fantázianevű termékek kiválóan alkalmasak pincék, borospincék, télikertek, bárpultok, valamint igényes padozatok és falak burkolására, építésére. A forgalmazó cég márkán belül nyolc különböző tulajdonságú terméket kínál. Van Kaiserstein antik térkő és falazó elem, teraszburkoló. Van Burg falburkoló és teraszburkoló, a Kant univerzális antik burkolókő, a Palominó térkő, a Castrum antik burkolókő, valamint az Architektúra és az Antik kerítéskő mellett újdonságnak számítanak a Kaiserstein előre gyártott kerti zuhanytálcák, melyeket szerelvényekkel szerelve, telepítésre készen szállít a cég. Számos jó tulajdonságai vannak az egyes termékcsaládoknak. A fagyállóság az egyik legfontosabb, hiszen a téli hidegben sem mennek tönkre a kerti építmények. Szilárdak, kopásállóak, strapabíróak.

(baudocu.hu alapján)

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Gyógyító kristályok: tudd meg, melyik mire jó
Az ásványokat évszázadok óta tisztelik az emberek, úgy tartják, gyógyító erejük van. Vannak, akik ékszer formájában hordják vagy csak beleteszik zsebükbe, táskájukba, míg mások lakásdekorációként használják. Nézzünk most meg néhányat, milyen pozitív hatásokat tulajdonítanak nekik!


Ötletek
Terméskő a házon
A ház nem csak a vakolat színezésével tehető szebbé.


Otthon-bútor
Burkolás télen
Az első benyomást az otthonunkról az a néhány lépcsőfok jelenti, amely a bejárathoz vezet. A természetes kő növeli az épület értékállóságát, ráadásul esztétikai élményt is nyújt. Fagyálló flexibilis ragasztóval nem kell a jó időre várnunk, hidegebb időben is burkolhatunk kültéren.


Otthon-bútor
Falburkolás közkívánatra
Sok olvasónk keresi a lehetőséget, hogyan boríthatná gyorsan, kosz nélkül natúr téglával, lambériával vagy csempével lakása valamelyik falát. Íme a megoldás!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság