Sziklát a lakásba

Kert-balkon

Sziklát a lakásba

Az igazán kreatív olvasóink már biztosan feldobták valami egyedi dologgal otthonukat. A valósághű műsziklával azonban tényleg sajátosat alkothatnak. Akár egy hegyet is modellezhetünk a nappali egyik sarkában. Vigyük haza a Rám-szakadékot vagy a Grand-Kanyont.
A Light Stone technológia kompromisszumoktól mentes, a profi technológiára alapuló módszer. Az eljárásra során hihetetlenül pontosan tudják megvalósítani a az apró részleteket is. Így készülnek például a filmes díszletek, a tropikáriumok, az óceanáriumok, sőt a világhírű Disney World-ot is ezzel a technológiával építették fel. A Light Stone optikailag pontos, valósághű, sziklautánzatú burkolat. Felhasználhatósága igen sokrétű, az építőipar és a hobbi területén is kiváló dekorációs alternatíva.
 

Nézzük a tulajdonságait:
-         ultrakönnyű kivitel
-         minden méretben előállítható
-         meghökkentően természetes hatású
-         határtalan fantáziadús megjelenés
-         hosszú élettartamú, kevés karbantartást igényel
-         kombinálható vízzel és növénnyel
-         alkalmazható kertbe és télikertbe
-         minden természetes kőszínben kapható
-         időjárás és vízálló
EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Terasz a magasban
Kevés nagyszerűbb érzés van annál, mint egy verőfényes nyári napon kisétálni a teraszra. De a magas talajvízszint miatt alagsoros vagy pl. lejtős terep miatt magasan fekvő házaknál ez csak akkor lehetséges, ha megemeljük a verandát, egészen a ház lakószintjéig. Cserébe hatalmas, a kíváncsi tekintetek elől zárt, de számunkra tökéletes kilátást nyújtó teraszra tehetünk szert.


Kert-balkon
Félkör alakú előtető
Egyik barátja kérte meg a tiszavárkonyi Sziliczei Zoltánt, hogy a teraszuk fölé készítsen előtetőt. Elmondta, mit szeretne, Zoltán pedig megtervezte és elkészítette.


Kert-balkon
Térburkolat betonkőből
A házunk elkészült, de a munkának még koránt sincs vége. A házfal tövébe, a lábazathoz körben járdaszerkezetet kell építenünk. A megfelelő szélességű és lejtésű, hézagmentes járda ?mellesleg? azt is biztosítja, hogy a lábazattól és a pincefalaktól megfelelő módon vezethessük el a csapadékvizet.


Kert-balkon
Kerti virágtartó raklapból
Sokak számára rendelkezésre álló, viszonylag olcsó alapanyagból készített többféle méretű virágtartót a kertbe Rajna János.


Kert-balkon

Füvesítés
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság