3 húsvéti tipp kicsiknek

Gyerkőc

3 húsvéti tipp kicsiknek

Készítsetek néhány húsvéti cukiságot a gyerkőccel.

1. Tojástartóból csibék készülhetnek. Csak vágjátok darabokra a tojástartót, és fessétek le akrilfestékkel színesre. Ragasszatok össze két felet. A tetejébe szúrjatok egy tollat, rajzoljatok szemeket és ragasszatok nekik csőrt. 

47853c89aa262daebc15c435bc.jpg

2. Rajzoljatok egy nyuszifejet. Dekoráljátok a fülét színes papírral. Az orra készülhet mini pomponból, a bajsza zseniliadrótból. 

9252589f94e51e956cb680b13096fca7.jpg

3. Vágjatok színes, mintás papírokból tojásokat. Rendezzétek körbe és ragasszátok őket össze. A tetejére kössetek masnit és máris kész a húsvéti koszorú. 

c3fb07502a7a30235e62619eb4b0b517.jpg

fotók: theresourcefulman, thebestideasforkid, typicallisimple, freepik

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Macskakastély kartondobozokból
A cicagazdik fantáziája határtalan, ha kis kedvencük kényeztetéséről van szó. Különösen a karantén alatt volt arra lehetőségük, hogy ötleteiket megvalósítsák és a lakásban igazi kis birodalmat alakítsanak ki a számukra. Ehhez elég volt beszerezni néhány kartondobozt, amelyekből egy kevés kreativitással el is készült a macskavár!


csináld magad
Csinosítsd ki a hátsó udvart: izgalmas DIY megoldások
Pár nap és itt a nyár, érdemes most kipofozni a hátsó kiskertünket: egy kis barkácsolással és kreativitással sokkal otthonosabbá, barátságosabbá tehetjük. Adunk hozzá néhány tippet!


Gyerkőc
4 egyszerű ötlet papírból gyerekeknek
Biztosan akad otthon egy kis színes papír és ragasztó. Játszatok egy kicsit a gyerkőccel!


csináld magad
Emeletes virágláda fiókokból és lécekből
Építkezésből megmaradt anyagok, egy másik barkácsprojekt fel nem használt anyagai? Ne dobjuk ki őket, inkább alkossunk belőlük valamit. Így tett Kovácsné Vastag Andrea és férje is, akik virágládát készítettek.


Kert-balkon

Ház a diófán


Gyerkőc

Diy hóemberek


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság