Készíts egyedi tálcát: akár egy régi képkeretből is lehet

csináld magad

Készíts egyedi tálcát: akár egy régi képkeretből is lehet

Dobd fel az unalmas, régi tálcát, és lepd meg vendégeidet egy újragondolt darabbal. Szolgáld fel nekik ezen a kávét és a kekszet, imádni fogják.

Különleges darabok

Igazán egyedi megoldás, ha a tálca közepére préselt virágokat helyezel egymás mellé. Lehet az például néhány árvácska. Ezután öntsd le epoxi gyantával, simítsd el és várd meg, míg megszárad.

Különösen nyáron nagy sikered lehet egy citrommintás darabbal is: a kör vagy félkör alakú tálcára rajzold rá a motívumot és fesd le sárgával, fehérrel.

Tálcát akár egy egyszerű képkeretből és üvegből is készíthetsz. Fesd át tetszőleges színűre a keretet és szerelj rá fogantyút. Tegyél bele egy virágos képet, fordítsd meg, helyezd rá a poharakat és használd tálcaként.

Még több inspirációért nézd meg a videót!

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Raklapból virágtartó
Nézd meg hogyan készített Bence virágládát. Még ősszel is sokáig zöldellhet balkonod, hiszen sok növény van, ami a hűvösebb időt is kedveli. Barkácsolj egy ládát nekik te is!


csináld magad
Kényeztesd házi kedvenceidet: cica- és kutyabútorok saját kezűleg
Házi kedvenceink megérdemelnek egy kis kényeztetést: készíts nekik saját kezűleg bútorokat. Lehet az egy dekoratív fekhely vagy egy etető, cicád vagy kutyád biztosan imádni fogja. Mutatunk hozzá egy kis inspirációt!


Ötletek
Funkcióváltó kisszekrény
Hálószobai éjjeliszekrényét újította fel, illetve alakította át a karcagi Kréz Tamás fürdőszobai szekrénykévé.


Ötletek
Unatkozott a karantén alatt: kávézót épített a kertjébe
Nemrég írtunk arról a családról, akik megunták, hogy otthon kell ülniük a karantén alatt és építettek maguknak egy mini pubot. Most pedig egy hasonló építkezést mutatunk: egy amerikai apuka egy apró kávézót húzott fel a család udvarára.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság