Így lesz a kiszuperált bőröndből kutyafekhely

csináld magad

Így lesz a kiszuperált bőröndből kutyafekhely

Ha szeretnéd meglepni házi kedvencedet egy takaros kis ággyal, szerezz be egy régi bőröndöt!

Kényelmes ágyikó

Ahelyett, hogy elrejtenénk otthonunkban a kutyus fekhelyét, készítsünk neki egy olyan ágyat, ami önálló bútordarabként lakásunk éke is lehet. Remek megoldás erre például, ha átalakítunk egy régi bőröndöt. Ha esetleg porosodik egy a padlásodon vagy meglátsz egy hasonlót a régiségpiacon, hasznosítsd újra!

Fúrj az aljába négy lyukat és csavarozz bele lábakat. Nyisd ki a bőröndöt, tegyél bele egy puha párnát, ami méretben is illik hozzá és kis kedvenced máris belefekhet.

Borítókép: YouTube/Martha Stewart

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Nosztalgikus csendélet
Régiből újat, újból antikoltat alkothatunk különböző anyagok felhasználásával, többféle technika alkalmazásával. Némi munkával meglepően érdekessé alakíthatjuk bútorainkat, kiegészítőinket, környezetünket.


Otthon-bútor
Álomház lenyűgöző panorámával
Szó szerint behódol Pécs városa annak a családi háznak, amelyet Gálosi Bettina tervezett a „Stílus és Otthon – Jövő otthonai” pályázatára.


Otthon-bútor
Ikerpolc a konyhában
A háziasszonyok folyton szembesülnek azzal, hogy nincs elegendő rakodóhely a konyhában. Ezekkel a praktikus, könnyen elkészíthető polcocskákkal növelhetjük a tárolók számát.


Otthon-bútor
Pad a hálóba
Az időtlen nyugalom légkörét árasztja magából ez a bútordarab, sokan örülnénk, ha a mi életünkbe is jutna belőle egy kicsi. Felkértük hát szakértőnket, Szelényi Attilát, ossza meg velünk a fortélyt, hogyan készíthetünk hasonlót.


Otthon-bútor

Csempemozaik


Otthon-bútor

Rovarűző praktikák


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság