Így lesz a kiszuperált bőröndből kutyafekhely

csináld magad

Így lesz a kiszuperált bőröndből kutyafekhely

Ha szeretnéd meglepni házi kedvencedet egy takaros kis ággyal, szerezz be egy régi bőröndöt!

Kényelmes ágyikó

Ahelyett, hogy elrejtenénk otthonunkban a kutyus fekhelyét, készítsünk neki egy olyan ágyat, ami önálló bútordarabként lakásunk éke is lehet. Remek megoldás erre például, ha átalakítunk egy régi bőröndöt. Ha esetleg porosodik egy a padlásodon vagy meglátsz egy hasonlót a régiségpiacon, hasznosítsd újra!

Fúrj az aljába négy lyukat és csavarozz bele lábakat. Nyisd ki a bőröndöt, tegyél bele egy puha párnát, ami méretben is illik hozzá és kis kedvenced máris belefekhet.

Borítókép: YouTube/Martha Stewart

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Szerelmet hirdető falipolc készítése
Egy közösségi oldalon levő blogban látott fotó adta az ihletet Sebők Árpádnak és Sebőkné Kálmán Katalinnak (Székesfehérvár) a polc elkészítéséhez – rögtön tudták, hogy kell egy ilyen a hálószobába.


Gyerkőc
Emeletes ágy három lánynak
Miután a legkisebb lányuk is kinőtte a rácsos ágyat, azon gondolkodott Németh András Gábor és felesége Budapesten, hogyan aludhatna három kislány egy szobában úgy, hogy legyen játékterük. Végül – az ő kérésüknek is eleget téve – készítettek egy emeletes ágyat.


Kert-balkon
Kerti fotel, keleti kényelem
Néhány különleges, saját készítésű bútorral meghitt környezetté varázsolhatjuk  kertünket, teraszunkat. Ráadásul sokkal kevesebből kijövünk, mintha áruházban vennénk a tárgyakat. Cikkünkben egy kényelmes kerti fa fotel elkészítésének menetét mutatjuk be.


Ötletek
Egyedi konyhabútor
Nem mindenki szereti a készen kapható, nagy tételben gyártott, uniformizált bútorokat. Közéjük tartozik Füle Orsolya és férje is, akik sok hónap alatt álmodták meg ceglédi otthonukba ezt a konyhát.


Gyerkőc

Csónakágy
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság