Keresés: levél


csináld magad
Három zseniális ötlet saját készítésű postaládára
Ha szeretnéd, hogy otthonodnak egyedi postaládája legyen, készíts egyet magadnak! Nincs ötleted, hogyan vághatnál bele? Adunk hozzá egy kis inspirációt!
Hírek
Mindent egyszerre – avagy sokrétű stúdiószigetelés Tektalannal
Mai írásunkban egy még a tavalyi évben indult, de csak idén elkészült projektet mutatunk be.Hírek
Kosárlabdacsarnok kialakítása
Júniusi hírlevelünkben a budapesti IV. kerületi kosárlabdacsarnokot mutatjuk be. A kivitelezés előkészítése során alapvetően két elengedhetetlen műszaki szempontot határoztak meg elérendő célként. Elsősorban olyan modern sportlétesítményt  szerettek volna kialakítani, amelynek belső környezete hozzásegíti a használókat a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez. A műszaki tartalom egyik legfontosabb részét képezik az akusztikai követelmények.
Hírek
Fagyapot termék rendhagyó alkalmazása
Az e havi hírlevélben a fagyapot termék rendhagyó alkalmazásáról számolunk be.
Ötletek
Őszi gépek a kertben
Beköszöntött az ősz, ezt a legjobban az időjárási viszonyok változása jellemzi. Összegyűjtöttünk néhány olyan gépet, amelyekkel leküzdhetjük az ősz viszontagságait. Hulló falevelek, rengeteg eső, sok-sok letört faág. Nézzük, mit tudnak a Makita kerti gépei.

Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság