Mindentudó barkácsgép

Gép- és anyagújdonságok

Mindentudó barkácsgép

Az egyre újabb barkácsgépek egyre újabb dolgokra képesek. Többnyire azonban egy-két, legfeljebb háromféle munkában vannak igazán otthon. Létezik azonban egy olyan gép is, amely ? különleges tartozékainak hála ? a legtöbb otthon előforduló munkához segédkezet tud nyújtani.


Az Ezermesternek is becézett Multimaster ára persze tükrözi a sokféle funkciót, de a közelmúltban piacra került megújított változatán néhány olyan módosítást végeztek, amely még kényelmesebbé teszi vele a munkát. A 250 Q típus új, ergonomikusabb formát kapott, ami a munka közbeni könnyebb kezelést szolgálja, a QuickIN gyorscserélő rendszerrel külön szerszám, kulcs nélkül cserélhetők a tartozékok, a fokozatmentes elektronikus fordulatszám- beállítással pedig optimálisan kihasználhatók az egyes tartozékok. Az építkezés és a felújítás univerzális barkácsgépe a rezgő mozgás sokoldalú alkalmazására épül. Az alapkészlet tulajdonképpen egy háromszögcsiszoló, egy nagy teljesítményű hántoló és egy E-cut fűrészlap, így fűrészelésre, csiszolásra, hántolásra, bontásra, ráspolyozásra, polírozásra, vágásra és betontömörítésre is alkalmas. Az alapkészlet ? amelyben csiszolótalp van (5-5 db különböző szemcsézetű csiszolólappal), fűrészlap és merev spakli ? folyamatosan bővíthető a különböző tartozékokkal. A tartozékok területén is van néhány újdonság. A már bevált Universal E-cut fűrészlap szélesebb, 44 mm-es változata is kapható már, amely mélységállítóval vagy anélkül egyaránt használható; a fához, fémhez használható gyorsacél, HSS fűrésztárcsával pedig az Ezermester mini körfűrészként is alkalmazható. A műanyag- és a fakivágások sorjátlanításához a reszelőkészlet is bővült egy új keményfém reszelőbetéttel. A gép rögzítéséhez elkészült az asztali és a fúróállványtartó is, amely minden szabványos fúróállványhoz használható.


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Matatófal babáknak
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul a kilincsek, tolózárak és más érdekes dolgok valóban nemcsak játéknak, de készségfejlesztésre is kiválóak!


Hírek
Modernizálja áruházait a Praktiker
Eredményes évet zárt a 20 áruházat működtető Praktiker. A barkácslánc tovább folytatja áruházainak modernizálását.


Otthon-bútor
Istállóból alkotóműhely
A család birtokában levő, használaton kívüli istállót alakította át műteremmé Thuróczy Zoltán Jászszentandráson, hogy legyen egy olyan hely, ahol kényelmesen tud alkotni.


Szerszám-anyag
Mr. Praktikus ajánlata
Szeret barkácsolni, építkezni vagy kertjét rendezgetni? Itt egy tipp, hogyan teheti meg olcsóbban! Kedvezmények, akciók barkácsolóknak, felújítóknak.


Gép- és anyagújdonságok

Olajfoltok barkácsolás után? Na ne...
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság