hirdetésDupláz a Mapei

Gép- és anyagújdonságok

Dupláz a Mapei

Elkészült a Mapei Kft. új gyártóüzeme, ezzel 2,8 milliárd forintos beruházás keretében kétszeresére, mintegy 15 ezer négyzetméterre bővült a raktárkapacitás.

A gyártókapacitás egy új, gravitációs rendszerű, energiatakarékos gyártósorral 55 ezer tonnáról 110 ezer tonnára nőtt, valamint egy 800 tonnás, beton-adalékszer gyártást segítő speciális keverőgéppel bővült.

A gyártósoron robot is dolgozik.

A nyolc új munkahelyet teremtő beruházás keretében bővültek még az üzem szociális helyiségei: 40 személyes étkező, konditerem, öltözők, kerékpár és motorkerékpár tároló került kialakításra.

A Mapei Kft. 2018. évi eredményei

A Mapei Kft. 30,18 százalékkal növelte az árbevételét 2018-ban az előző évhez képest, ezzel a 16,44 milliárd forint lett a teljes forgalma. A vállalat összforgalma 12,78 milliárd forint volt 2017-ben. Az eredmények növekedése meghaladja az ágazat növekedését.

Tények a Mapei Kft.-ről

A Mapei Kft. az építőipari segédanyaggyártás és -forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon. 1991. szeptember 1-jén jött létre az osztrák Mapei GmbH. alapításában, a Mapei S.p.A. leányvállalataként.  A vállalat jelenleg 176 főt foglalkoztat, forgalma 2018-ban 16,44 milliárd forint volt. Évente több mint 65 000 tonna terméket állít elő, Sóskúton lévő 15 ezer négyzetméter területű gyárában.

Szerepvállalás

A Mapei Kft. elkötelezett az építőipar kultúrájának fejlesztéséért. 2015-ben megalapította a Mesterek Mestere díjat, melynek célja elismerni a kiemelkedő színvonalú építőipari szakmunkát, majd 2016-ban a Magyar Építőipari Szakember Közösséget, hogy fejlődési lehetőséget és támogatást biztosítson a szakembereknek.

Fontosabb elismerések

A vállalat szakemberképzésért tett erőfeszítéseit 2010-ben Gazdasági Miniszteri Kitüntetéssel ismerték el. 2006-ban először, majd 2015-ben másodszor is elnyerte a Legjobb Munkahely címet. 2016-ban Construma termék nagydíjat és Üzleti Etikai Díjat nyert. 2017-ben a Nemzetgazdasági Minisztérium Díj a sikeres vállalkozásokért elismerésében részesült a vállalat, a hónap beruházója lett.

A Mapei Csoportról

A Mapei világszerte vezető szerepet tölt be a padló- és falburkolatokhoz való ragasztók, kiegészítő termékek, védő- és dekorációs bevonatok gyártásában. 80 éves tapasztalata és páratlan ismeretanyaga minden ügyfele rendelkezésére áll.
A MAPEI Csoport 81 leányvállalattal és 70 gyártóegységgel rendelkezik, és a világ 5 kontinensén 37 országban tevékenykedik. Éves forgalma 2.4 milliárd EURO éves forgalom, munkavállalóinak száma közel 9000.

A Mapei az építőipar minden szektorában rendelkezik kellő szaktudással. Kínálatában több mint 5000 termék szerepel, így minden építőipari szakembernek számos különböző hasznos megoldást tud nyújtani, segítve ezzel őket az építkezéseken napi szinten felmerülő számtalan kihívás leküzdésében. A vállalat az éves forgalom 5%-át a kutatás-fejlesztésre fordítja, mivel számára a kutatás és az innováció a növekedés mozgatórugói.
Több mint 80 éves pályafutása során több ezer globális projekt megvalósulásában vett részt Föld legkülönfélébb pontjain – a legmodernebb komplexumoktól vagy a legbonyolultabb technikai megoldásokat igénylő projektektől a közberuházásokig és sportlétesítményekig, a legrangosabb múzeumoktól a történelmi épületek renoválásáig, az állami infrastrukturális fejlesztésektől a lakásokig, családi házakig.

hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A szavahihetőség értéke az építőiparban
A kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként Superbrands díjat nyert a Mapei Kft.


Otthon-bútor
Hibátlan padló évek múltán is
Ön is olyan padlóburkolatra vágyik, amelynek csodájára járnak, és amivel garantáltan nem lesz problémája az elkövetkező években? Mitől függ, hogy sikerül-e megvalósítania álmát? Ennek nincs köze a szerencséhez vagy a véletlenhez, hanem konkrét tényeken alapul.


Szerszám-anyag
Elsőre duplán Superbrand a Mapei Kft.
Először kapott - a kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként - Superbrands 2017 díjat a Mapei Kft.


Szerszám-anyag
Lakásfelújítás mosolyogva?
Lehetséges, ha ellesi a felkészültek néhány titkát!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság