Indiai motívumos tapéták

Gép- és anyagújdonságok

Indiai motívumos tapéták

India csodás, kézzel festett, ősi mintázatokkal díszített textíliái inspirálták az Anna French tapétamárka új kollekcióját.

A Palampore sorozat aprólékos mintákkal: főként növényi és geometrikus részletekkel teli.

A sok évszázados indiai motívumkincsen alapul, melyekért a 17. század óta rajong a nyugati világ, és melyeket változatos színkombinációkkal ötvöztek most a tervezők.

A világ egyik legrégebbi tapéta- és textilmárkája, a Thibaut Design, valamint a híres brit luxusmárka, az Anna French legújabb közös sorozata már Magyarországon is megjelent.

Bővebben: hephaistos.hu
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
És tiszta marad a körmünk!
Nem csak a hosszabb női, de a „rövid, sportosra” vágott férfikörmök alá is úgy be tudja magát enni munka közben az olaj vagy más kosz, hogy onnan aztán igen nehéz kipiszkálni.


Ötletek
Zöldtető egyszerűen
Így lesz életteli a hullámpala – a kertjében található házikó tetejére készített zöldtetőt Világi Zsuzsa Szigethalmon: a hullámpala mélyedéseibe s. k. készített „hurkákat” rögzített ragasztással.


Ötletek
Red Dot díjat nyert a magyar formatervező Slē szánkóterve
A Red Dot Award: Design Concept verseny legmagasabb, „Best of the Best” díját nyerte el Miklósi Ádám magyar formatervező Slē szánkóterve.


Hírek
Európa évente 500 milliárd euró értékű energiát pazarol el
Tudta, hogy épületeink szigetelésével pénzt takaríthatunk meg és védjük a bolygónkat is?
Kert-balkon

Kannából postaláda


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság