Különleges tapéták kollekciója

Gép- és anyagújdonságok

Különleges tapéták kollekciója

A Cole & Son és a Fornasetti közös kollekciói hatalmas és töretlen népszerűségnek örvendenek a különleges tapéták kedvelői körében.

A két sikersorozathoz most megérkezett a folytatás: a harmadik széria, melyben régi kedvenc motívumok mellett néhány új minta is felbukkan.

A Fornasetti 3 kollekcióban az olasz Fornasetti márka extravaganciája az angol Cole & Son profizmusával és különlegesen minőségi kivitelezésével párosul – a végeredmény pedig újra látványos, egyedi és imádnivaló.

További részletek: hephaistos.hu

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Csomómentes tapétaragasztó
Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát, válassza az új generációs Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumot. Ezzel a csomósra kevert tapétaragasztó a múlté. 2 perc után felhasználásra kész, minden tapétatípushoz jó.


Otthon-bútor
Utólagos hangszigetelés
Szigetelje lakása hangszigetelését laminált tapétával. Olyan lakásokban, ahol az áthallás komoly gond, de a védekezésre kevés hely van, ott mindent megold a Halltex panel. Minden Halltex tapétázott panel 12 milliméter vastag, és önállóan alkalmazható.


Otthon-bútor
Tapétajavítási 1×1
A belső falburkolás egyik legelterjedtebb fajtája a tapétázás. Első pillantásra nem túl könnyű munka, de mindenki belejön. Ha igazán szeretjük a csináld magad módszereket, akkor nem nélkülözhetjük a tapétázás tudományát. Nézzük a fortélyait!


Hírek
A Cole&Son legújabb kollekciója Sevillába repít
Csodás, izgalmas tapéták tavaszra! 


Szerszám-anyag

Festék vagy tapéta?
Gép- és anyagújdonságok

Kültéri textilújdonságok


Otthon-bútor

A holnap tapétája


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság