Az újHÁZ Centrum idén is MagyarBrands-díjas

Gép- és anyagújdonságok

Az újHÁZ Centrum idén is MagyarBrands-díjas

Kiváló Üzleti Márka kategóriában 2016-ban is elnyerte a Magyar Brand címet az újHÁZ Centrum.

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett mind a hazai, mind a nemzetközi piacon olyan értékeket hordoznak, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A neves díj odaítélése olyan kritériumok alapján történik, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a megbízhatóság, a tradíció, ezeket egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

"Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy idén is, immáron hatodik alkalommal az újHÁZ Centrumnak ítélte a független bizottság a MagyarBrands díjat" - mondta dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ cégvezetője, majd felhívta a figyelmet arra, hogy a 2016-os év a vállalat megbízhatóságának elismeréséről szólt. "Augusztusban az Opten is „A”, vagyis kiváló minősítésben részesítette a céget, melyet az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői kapnak meg. A MagyarBrands pedig tovább emeli a vállalat elismertségét, a Kiváló Üzleti Márka kategóriájának díja a megbízhatóságunkat támasztja alá" - húzta alá.
Az újHÁZ Centrum 2017-ben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, az idei elismerések méltóképpen vezetik fel a folyamatosan fejlődő, az építőanyag-kereskedelmi piacon meghatározó szerepet betöltő vállalkozás jubileumi évét.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Így készülj fel a csapadékos tavaszi időjárásra
A kora tavaszi időjárás számos lehetőséget tartogat arra, hogy nekikezdjünk a ház körüli munkáknak. 


Gép- és anyagújdonságok
Fürdőszoba-felújítás a mai trendek szerint
Az idei év igazán sokszínűnek tekinthető a fürdőszobatrendeket illetően, hiszen a teljes letisztultságtól kezdve a minimalista stíluson át a színes fürdőszobáig változatos termékpalettáról válogathatunk.


Ötletek
5+1 praktika a csodálatos kertért
Mára beért az eddigi megfeszített kerti munka: pompáznak a virágok, érnek a fűszernövények, a pázsit pedig gyönyörű.


Szerszám-anyag
5 alapelem, ami nélkül nincs jó hőszigetelés
A kora őszi időszak a legalkalmasabb arra, hogy falaink hőszigetelésével felkészítsük otthonunkat a tél beköszöntére. Fontos, hogy a munkálatok megkezdéséhez olyan időszakot válasszunk, amikor a hőmérséklet stabilan +5 és +25 ºC között van, ám elkerül bennünket a tűző nap, a heves eső és az orkán erejű szél is. Az újHÁZ Centrum minőségi saját márkás hőszigetelő rendszerén keresztül mutatjuk meg, melyek azok az alapelemek, amik elengedhetetlenek otthonunk hőszigeteléséhez.


Gép- és anyagújdonságok

Keresletnövekedés és munkaerőhiány


Gép- és anyagújdonságok

Az építkezők is érzik a szakemberhiányt


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság