Festés előtt nehéz elképzelni az új színeket a falakon?

Gép- és anyagújdonságok

Festés előtt nehéz elképzelni az új színeket a falakon?

Jelenítsük meg őket élőben a telefonunkon!

A Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazás segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán, a végeredményről pedig egy gombnyomással kikérhetjük a barátaink véleményét.

A Dulux Visualizer forradalmian új eszköz, amely ingyenesen letölthető az okostelefonokra és táblagépekre. Az alkalmazás élőképes megjelenítésének segítségével azonnal láthatjuk, hogyan mutatnának az egyes színek, vagy színkombinációk otthonunkban.

A színek kiválasztásához több lehetőséget nyújt az alkalmazás.  Amennyiben már eldöntöttük, hogy foltálló falakat szeretnénk a Dulux EasyCare festékével, esetleg egzotikus tájakra repülnénk a Nagyvilág Színeivel, de még hezitálunk, mely árnyalatokat válasszuk, a Dulux Visualizer alkalmazásban az egyes termékek színpalettáiról is válogathatunk és nézhetjük meg őket a falakon.

A színválasztó segítségével pedig bárhonnan érkezhet ihlet. Amikor a környezetünkben megtetszik egy szín, azonnal rögzíthetjük, az alkalmazás pedig megtalálja a tökéletesen egyező árnyalatot, amit azonnal kipróbálhatunk a falon.

Amikor új színeket választunk a falakra, szükségünk lehet mások véleményére is. Az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatjuk ötleteinket a barátainkkal, akik visszaküldhetik saját javaslatukat.

A beszerzés megkönnyítéséhez az eszköz üzletkereső funkcióval is rendelkezik, amely megmutatja, hol vásárolhatjuk meg a közelünkben a kiválasztott színárnyalatú festéket.

Az alkalmazás már ingyenesen elérhető a Google Play és App Store alkalmazás áruházakban.

További információ a boltokban és a weboldalon: https://www.dulux.hu/hu/articles/tltsd-le-az-uj-dulux-visualizer-alkalmazast

A Duluxról:

Az Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Zrt. Magyarországon bejegyzett holland tulajdonú részvénytársaság. Irodája Budapesten található. A társaságot 1990. május 1-jén alapította a holland Akzo Coatings International B. V. és a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. A nagy múltú, nemzetközi AkzoNobel hosszú távú növekedését, a különböző vállalatok gondos, sikeres integrációjának köszönheti, kihasználva és élve a különböző kulturális és technikai előnyökkel. 2008-ban új lendületet kapott a vállalat fejlődése, amikor a gyógyszeripari üzletág értékesítését követően megvásárolta az Imperial Chemical Industries PLC (ICI) vállalatot, így tovább erősítette globális vezető szerepét a festékiparban és számos elismert festékmárka került az AkzoNobel portfolióba, mint például a Dulux és a Hammerite.

(X)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Természetes falfestékek
Egyre többen keresik a természetes alapanyagú építő-, kötő-, burkoló- és fedőanyagokat. Ennek egyik oka az allergiás megbetegedések terjedése. A másik pedig az a felismerés, hogy a műanyag termékek alkalmazása gyakran penészgombák megtelepedésével jár.


Otthon-bútor
Két új falfesték a Mapei kínálatában
Vakítóan fehér falfelületet szeretne a festés után elérni vagy olyan falfestéket szeretne, mely lemosható? A Mapei mindkettőre kínál megoldást! A két festék kifejlesztésének fő oka nagyon egyszerű. A Mapei termékek nagy részét olyan felújítási folyamatokban használják, ahol az esetek... 


Szerszám-anyag
Lélegző vagy páraáteresztő?
Gyakran használják mostanában a ?lélegző? jelzőt különböző építőipari termékek kapcsán. Hőszigetelőket, építőelemeket, vakolatokat, kültéri, beltéri festékeket, különböző burkolóanyagokat szoktak így minősíteni, amelyek alkalmazásával ?lélegző fal? építhető. De hogy mit is jelent ez valójában, azt kevesen értik.


Szerszám-anyag
Festék vagy tapéta?
Igen, valamikor ez nagy dilemmát jelent a felújításkor, hogy festék vagy tapéta legyen a falon. Természetesen valakinek ez nem jelent gondot, hiszen nem szereti a tapétázott falakat, vagy fordítva, nem szereti a festett falakat.


Gép- és anyagújdonságok

Legyen az ajtód a díszleted


Gép- és anyagújdonságok

Időjárásálló zománcfesték


Gép- és anyagújdonságok

Divatos falfestékek
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság