hirdetésIzgalmas fürdőszoba

Gép- és anyagújdonságok

Izgalmas fürdőszoba

Nem szokványos fürdőszobai motívumot mutatunk most be, amelyben a természetes formájában beépített fa vonzza magára a figyelmet.

Több fürdőszobát is felújított már Teleki Tibor (Szászvár), talán nem függetlenül attól, hogy sokféle szakipari munkában jártas. A képeinken látható fürdőszoba átalakításakor is egyedi igényeket vett tekintetbe. Az első lépés – szokás szerint – a régi burkolat eltávolítása volt. Ezt követte a víz- és szennyvízvezeték újjáépítése, majd az elektromos vezetékek cseréje. Miután megszáradt a vakolat, felragasztotta az új burkolatot. Ezután beépítette a szanitereket, majd jöhettek a bútorok. Tibor ismerősei természetkedvelő emberek, gyakran kirándulnak, szeretik a természetes formákat és a régi bútorokat. Ezért kézenfekvő volt, hogy a berendezési tárgyak készítésekor amennyire csak lehet figyelembe vegye mindezt.

 

1. A burkolattal a régi vakolat is levált, az újhoz – lévén vályogfal – rabichálóra is szükség volt.

 

2. A berendezési tárgyakhoz Tibor kisebb farönköket és egy régi tálalószekrény darabjait használta fel.

 

3. A tükör kerete, a lámpa és a tartópolc megőrizte a fa természetes vonalait és formáit.

 

4. Egy régi szekrényke képezi a mosdó alatti beépített elem alapját, de a keret itt is farönk.

 

5. A tálalószekrény egyben térelválasztóként is funkcionál, leválasztva a mosdót a zuhanyzóról.

6. A zuhanyzó bármelyik modern fürdőben megállná a helyét, csak ritkán található mellette fatörzs.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Víztakarékosság
Elcsépelt téma a környezettudatosság. Azonban a víztakarékosság esetében nem csak környezetünkre gyakorlunk jó hatást, hanem pénztárcánkat is megkíméljük. Az ötletek megvalósítása nem drága, egy-két szeleppel, szabályozóval ezreket takaríthatunk meg!


Otthon-bútor
Békebeli fürdőszobaszekrény
Többségünk számára a fürdőszobában indul a reggel. Sokan szeretnek még egy kicsit visszaemlékezni az álmaikra és nyugodtan végiggondolni, mit is akarnak az adott napon elérni. Mi sem jobb ehhez a békebeli stílusnál. Most két ilyen kisbútor készítésének néhány fineszét mutatjuk be.


Otthon-bútor
Láthatatlan szerelőajtók
Sok lakásban előfordult már, hogy a rosszul bekötött lefolyó miatt az egész kádat ki kellett bontani. Pedig van egyszerűbb megoldás is: pattintós vagy mágneskapcsokkal megoldhatjuk a burkolatok mögötti szerelvények ellenőrzését, a mosógépek és a fürdőkád bekötéseinek vizsgálatát, a rejtett vízóra leolvasását.


Otthon-bútor
Álomfürdő s. k.
Régi, felújításra szoruló házat vett párjával Hadari Vivien Sopronban. Neki is láttak a felújításnak, de úgy, hogy az ácsmunkán kívül mindent ők maguk, illetve néhány barátjuk végzett.
Otthon-bútor

Bútorok a fürdőbe
Otthon-bútor

Mosdókörkép


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság