hirdetésMódosítja nyitva tartását a Praktiker

Gép- és anyagújdonságok

Módosítja nyitva tartását a Praktiker

A vasárnapi zárva tartáshoz igazodva továbbra is a vásárlók igényeit próbálja kiszolgálni a Praktiker, ezért március közepétől módosítja nyitva tartási rendjét – közölte a barkácsáruház.

Március 15. után az áruházlánc 19 magyarországi áruháza hétfőtől szombatig reggel 7.30 órától este 20.30 óráig lesz nyitva. (Jelenleg még hétfőtől péntekig 8-20, szombaton 9-20, vasárnap 9-18 óra között tart nyitva.) A vállalat forgalma évek óta jól alakult vasárnaponként, annak ellenére, hogy rövidebb ideig voltak nyitva az üzletek. A családok a hét utolsó napján választják ki a megvásárolni kívánt termékeket, aminek jelentős részét hétfőn szállítják el – közölte a Praktiker. Az idei második negyedévtől a társaság arra számít, hogy a vasárnapi „nézelődős” vásárlás várhatóan szombatra csúszik.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
5 tipp, hogy jobb kedvünk legyen télen
Dekorációs ötletek a hideg évszak hátralevő napjaira: ha megvalósítjuk őket, vidáman várhatjuk a tavaszt.


Gép- és anyagújdonságok
Hűek a vásárlók a magyar Praktikerhez
Több százezer törzsvásárlója van a Praktikernek, éves forgalmának közel ötödét adják a visszatérő, hűséges vásárlók, akik 50 százalékkal többet költenek az átlagnál.


Gép- és anyagújdonságok
Új webshoppal erősített a Praktiker
A Praktiker teljesen új webshopot fejlesztett, hiszen az e-kereskedelem a teljes árbevételének egyre növekvő hányadát teszi ki. A magyarországi barkácsáruházláncban gyors és ingyenes internetelérés kiépítése lesz a következő lépés, amihez egy termékinformációs, tájékozódást és üzleten belüli navigációt segítő alkalmazásrendszer fog társulni.


Szerszám-anyag
Klímamentes megoldások: 5 tipp a lakás lehűtésére
Ismét beköszöntött a kánikula. Mi a megoldás? Van, aki nem engedheti meg magának a drága klímaberendezést, más környezetvédelmi okok miatt nem szereti járatni a légkondit, egyesek pedig hajlamosak az első fuvallattól megfázni


Gép- és anyagújdonságok

A Praktiker már a karácsonyra készül


Gép- és anyagújdonságok

A burkolatok Y-generációja
Gép- és anyagújdonságok

Szóljon az advent a kreativitásról!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság