hirdetésŐserdő és tenger a tapétán

Gép- és anyagújdonságok

Őserdő és tenger a tapétán

Egzotikus képzeletbeli utazásra csábít egy napokban útjára bocsátott tapétakollekció.

A népszerű lakástextil- és tapétamárka, a Designers Guild új Christian Lacroix-kollekcióját intenzív színek, gazdag textúrák, burjánzó minták és extravagancia jellemzik.

A Nouveaux Mondes (Új világok) névre keresztelt sorozat az őserdők gazdag flóráját és faunáját, illetve a Karib-tenger színpompás vegetációját jeleníti meg látványos minták és különleges anyagok formájában.

Minden lakástextil és tapéta több színkombinációban is kapható, a kollekciót pedig díszpárnák és más kiegészítők teszik teljessé.

A kollekciót nálunk a Hephaistos forgalmazza.

 

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Virágos hangulatú tapéta- és lakástextilkollekció
A lakberendezés iránt rajongóknak talán nem szükséges bemutatni a John Derian márkát, mely 1989-ben kezdte meghódítani a világot.


Szerszám-anyag
Festék vagy tapéta?
Igen, valamikor ez nagy dilemmát jelent a felújításkor, hogy festék vagy tapéta legyen a falon. Természetesen valakinek ez nem jelent gondot, hiszen nem szereti a tapétázott falakat, vagy fordítva, nem szereti a festett falakat.


Otthon-bútor
Tapétajavítási 1×1
A belső falburkolás egyik legelterjedtebb fajtája a tapétázás. Első pillantásra nem túl könnyű munka, de mindenki belejön. Ha igazán szeretjük a csináld magad módszereket, akkor nem nélkülözhetjük a tapétázás tudományát. Nézzük a fortélyait!


Otthon-bútor
Panelelőszoba másként
Hagyományos panellakás folyosóját alakították át Szűcs Milánék Miskolcon.


Otthon-bútor

A holnap tapétája


Gép- és anyagújdonságok

A századik Diego Magyarországon
Gép- és anyagújdonságok

Különleges tapéták kollekciója


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság