hirdetésAmikor az extrémsportolók szerelembe esnek

Gép- és anyagújdonságok

Amikor az extrémsportolók szerelembe esnek

A Leier Skate-pályaelemek a görkorisok, gördeszkások minden igényét kielégítik.

A közösségi terek és a zöldfelületek növekedésével egyre fontosabb szerepet kapnak azok a fejlesztések, amelyek szórakoztató időtöltést tesznek lehetővé. A Leier Hungária Kft. ezeknek az elvárásoknak kíván megfelelni Skate-pályaelemeivel, amelyek gyorsan a városi extrémsportolók – főleg a görkorcsolyázók és gördeszkázók – kedvencei lehetnek. Az új rendszer betonelemeiből gyorsan felépíthető és könnyen karbantartható pályák alakíthatóak ki, amelyek a városképbe is remekül illeszkednek. Ezzel a termékével a Leier ismét bebizonyítja: a beton ideje nem járt le, sőt. Számos területen használható könnyű karbantartása, tartóssága és terhelhetősége miatt.

A görkorcsolyázás csaknem 300 éves múltra tekint vissza. Eredeti szerepe szerint a jégen használatos közlekedési eszköz szárazföldi variánsa lett volna, de végül „csak” kellemes kikapcsolódást nyújtó sporteszközzé vált. Népszerűsége évről-évre növekszik, ezért a Leier Hungária Kft. – érzékelve a növekvő igényeket – vezette be a piacra a Leier Skate pályaelemeket.

Tiéd a pálya!

A világ számos pontján üzemel már modern görkorcsolyapálya, hazánkban az elmúlt években mutatkozott egyre inkább növekvő igény erre. Itthon az egyik ilyen – már ezzel a gondolatisággal – kialakított terület a budapesti XVII. kerületben, a Pesti út és Népkert utca sarkán található, amelyhez a Leier cég Skate beton elemeit használták fel.

Görpálya betonelemből?

Egy gördeszka- és görkorcsolyapályának mindent el kell tűrnie: az extrém igénybevételt, a változó időjárást és az idő vasfogát. A Leier Hungária az újszerű megközelítést választva – a fém és fa pályák helyett – a betont választotta pályaelemei alapanyagává.

A beton az évezredeken átívelő technológiát és tapasztalatot testesíti meg, amely kiválóan tervezhető, a legkülönfélébb igényeknek – így görkorcsolyapályának – is megfelelő építőanyag. A Skate-pályaelemeket formára öntött vasbetonból alakítják ki, tömörségük, illetve szilárdságuk miatt hosszú távú, megbízható használatot tesznek lehetővé. A beton felület emellett kis gördülési ellenállást biztosít, garantálva ezzel a szinte zajtalan használhatóságot. Egyénre szabhatóságuk miatt az elemek könnyen kombinálhatóak, így mindegyik pályának saját „névjegye” lesz, azaz sosem épül egymással azonos kialakítású.

A Leier Skate pályaelemekről és a további termékeiről a www.leier.hu oldalon található bővebb információ.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Ablakpucolás könnyen, csíkok nélkül
A tavaszi nagytakarítás egyik fontos eleme az ablaktisztítás. Látványos az eredménye, a ragyogó ablaküvegek a lakást is világosabbá, üdébbé teszik, de közel sem egyszerű művelet. Vagy mégis?


Gép- és anyagújdonságok
Ajándékozni való gépek
Közelednek az ünnepek, ideje ünnepi díszbe öltöztetni az otthonunkat. A kivitelezés megkönnyítéséhez és ajándékként is kitűnő karácsonyi kisgépszettek kerültek piacra.


Gép- és anyagújdonságok
Bejárati ajtó a Hörmanntól
Ma már számos dolgot várunk el otthonunktól a minél nagyobb kényelem érdekében.


Gép- és anyagújdonságok
Külföldön is sikeresen terjeszkedik a Diego
Újabb elismerés a régió egyik legnagyobb, magyar központú franchise hálózatának.


Gép- és anyagújdonságok

Profi szablyafűrész


Gép- és anyagújdonságok

Univerzális vágó a háztartásban


Gép- és anyagújdonságok

Rögzített felsőmaró


Gép- és anyagújdonságok

Javuló hő- és hangszigetelés


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság