hirdetésAkkus barkácsgépek

Gép- és anyagújdonságok

Akkus barkácsgépek

A vezeték nélküli fúró-csavarozó gépek ma már szinte minden háztartásban megtalálhatók. Az újabb technológiáknak köszönhetően azonban egyre többféle szerszámot ?kábeltalanítanak? a gyártók ? már a körfűrészekig, sőt a láncfűrészekig is eljutottak. Marokra fogtunk néhány akkus gépet kipróbálás céljából.


A nikkel-kadmium (NiCd) elemeket folyamatszerűen felváltja a korszerűbb lítiumionos (Li) technológia. A lítiumion- akkuk teljesítőképessége nagyobb, nem ismerik az önkisülést, és mindig teljesen feltöltődnek. Ráadásul a töltési idő lecsökkent ? akár fél óra is elég lehet. Az akkumulátorokat nem szükséges, sőt nem is szabad minden használat után újratölteni. Ne hagyjuk állandóan a töltőt a gépre csatlakoztatva, mert tönkremehet az akku. A töltőt mindig szellős, de zárt térben használjuk. Az elöregedett akkumulátorokat és elemeket pedig ne a háztartási hulladék közé dobjuk, hanem külön gyűjtőkonténerbe!


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Masszív vezeték nélküli fúró- és ütvefúró
A Bosch új 14.4 és 18 V-LI vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói a legextrémebb körülmények között is helytállnak. Fával és fémmel történő munka során a legnehezebb fúrócsavarozó műveletek elvégzésére, illetve kőművesmunkákra is alkalmas.


Gép- és anyagújdonságok
210 csavar egy töltéssel
Utánozhatatlan teljesítményre képes a Bosch 14,4 és a 18 V-LI vezeték nélküli csavarozója. A GSR 14,4 a professzionális csavarozó egyetlen akkutöltéssel a legtöbb csavar behajtását teszi lehetővé.


Szerszám-anyag
Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek
Idén tavasztól már a vasárnap délutáni szieszta idején is nyugodtan nekiláthatunk a kertápolásnak: az eddig csak profi gépeiről ismert STIHL legújabb akkus kerti szerszámai az otthoni felhasználók számára is nagy erőt biztosítanak a kert karbantartásához, ám teszik ezt úgy, hogy működésük nem járt olyan zajjal, ami zavarná a szomszédok pihenését.


Gép- és anyagújdonságok
Óriási sikert arattak a STIHL új kéziszerszámai az AGROmash-on
Hatalmas érdeklődés mellett, a 35. AGROmashEXPO-n mutatta be új akkumulátoros termékeit a STIHL.


Gép- és anyagújdonságok

Élmény így a fűnyírás
Gép- és anyagújdonságok

Kétfokozatú csavarozó
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság