Itt a megoldás a tartós burkolatra

Gép- és anyagújdonságok

Itt a megoldás a tartós burkolatra

Még idén szeretné elkezdeni és akár befejezni a felújítást, burkolást? Biztos sok tényezőt megvizsgált a segédanyagok kiválasztásakor. A burkolat anyaga, mérete, beépítési helye és az aljzat típusa szerint ajánlott kiválasztani a legoptimálisabb ragasztóanyagot.

Ezek a segédanyagok az elkészült burkolat árának csupán néhány százalékát jelentik, s lehetővé teszik, hogy a megépített burkolat tartós és esztétikus maradjon.

Miért érdemes megbízható ragasztót választani?

Azért, mert az esetleges bontás és újraburkolás költségei gyakran még a burkolás költségeit is meghaladják.

Mégis milyen szempontokat kell figyelembe venni a segédanyagok kiválasztásánál?

A Mapei Kft. hidegburkolati segédanyagainak termékpalettáján megtalálható ragasztók is különböznek egymástól a felmerülő igények teljesítése miatt.

Ha például beltérre keres ragasztót, fűtetlen aljzatra, normál lapmérethez, nem nedvszívó anyagú laphoz, akkor az Adesilex P7 vagy Adesilex P9 ragasztó lehet a legköltséghatékonyabb megoldás. Mindkét ragasztó elősegíti a gyors és biztonságos munkavégzést.


Az Adesilex P9 ragasztó kiváló választás akkor is, ha egy helyiséget át szeretné burkoltatni, mert a helyiség burkolata már nem esztétikus, de nem mozog és stabilan rögzített az aljzatához, nem kell fáradságos munkával eltávolítani a régi burkolatot.

A régi burkolat lúgos tisztítása, a tisztítószer alapos vizes lemosása, majd a burkolat megszáradása után az új burkolatot az aljzat állapotának és a burkolólap méretének függvényében Adesilex P9-cel vagy Keraflex-szel lehet ragasztani.

A Keraflex ragasztót ajánljuk kerámia burkolólapokhoz kül- és beltéren egyaránt.

Gipszkarton falakra burkolásokhoz az Adesilex P9 szintén kiválóan alkalmas, mert rugalmassága remekül alkalmazkodik a gipszkarton esetleges kihajló mozgásaihoz.

Miért ezt a három ragasztót említettük?

Azért, mert ha most vásárol a Mapei Kft. kezdeményezésében létrejött MÉBKER Hálózat üzleteiben a fent említett ragasztókból tetszőleges összeállításban 3 zsákot a kivitelezéshez, akkor garantált ajándék szilikon kupont kap ajándékba, valamint részt vehet a 7 db Samsung Galaxy Tab sorsolásán.

Részletekért kattintson ide

Ha Ön sem szeretne reklamációkat, költséges javítást, felfordulást okozó visszabontást, akkor válassza a Mapei a legmagasabb technológiájú, bármilyen építési problémára tartós megoldást nyújtó burkolási segédanyagait.

(szponzorált cikk)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Dűbelrögzítő ragasztóhabarcs
Új ragasztóanyag került a piacra a Soudal jóvoltából. A Soudafix névre keresztelt újfejlesztésű ragasztó ideális a betonban és téglában való rögzítésnél.


Szerszám-anyag
Flexibilis vagy alakváltozásra képes ragasztó?
Biztosan Ön is járt már úgy, hogy flexibilis vagy kültéri csemperagasztót keresett az üzletben. Ilyen anyagot könnyűszerrel tud választani, hiszen ezek az anyagok számtalan változatban megtalálhatóak az üzletek polcain, raktárakban, áruházakban.


Szerszám-anyag
Gravírozott képkeret készítése
Ajándékozzunk karácsonyra saját kezűleg gravírozott képkeretet! Most még több mint elegendő időnk van az elkészítésére.


Otthon-bútor
Fal és díszpárna azonos mintával
A pillanatok alatt elkészíthető dekorációs elemek tökéletes összhangja segít feldobni az unalmas falakat és egyhangú díszpárnákat. Mi elkészítettük a fal és a párnahuzat dekorációjának kombinációját. Cikkünkben lépésről lépésre végigkövethető a készítés menete.


Gép- és anyagújdonságok

Egy ragasztó (sok) mindenre
Gép- és anyagújdonságok

Burkolás egyszer, mindörökre
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság