hirdetésA burkolatok hosszú élettartama

Gép- és anyagújdonságok

A burkolatok hosszú élettartama

A hidegburkolatok élettartamát nagyban befolyásolja, hogy a burkolat felújításához szükséges segédanyagok, így a ragasztók is helyesen kerüljenek kiválasztásra. Ez a választás nem könnyű, hiszen olyan dolgokról kell dönteni, amelyek nem merülnek fel mindennap az életünkben.

Sok szempontot kell figyelembe venni, mert maguk a burkolandó aljzatok is, valamint a burkoláshoz szükséges anyagok is sokfélék lehetnek.

Ha azonban helyesen választjuk meg a szükséges anyagokat, akkor a kivitelezés egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb lehet.
Mivel elvárjuk, hogy a felújított burkolatunk tartós legyen, és elkerüljük a felesleges költségeket – a rossz minőségű ragasztóval készült burkolat pár éven belül feljöhet, és újból meg kell vásárolni a ragasztót, fugázót, burkolólapot valamint újból ki kell fizetni a szakember munkadíját – érdemes már az elején jól dönteni.

Hogyan fogjon hozzá?

Ragasztóra, fugázóra, sőt még szilikonra is szüksége van felújításához?
Akkor Önnek szól a MÉBKER Hálózat legújabb akciója!


Vásároljon legalább 3 zsák Adesilex P9, Adesilex P7 vagy Kerflex ragasztóhabarcsot 2011. október 1. és november 20. között, és nyerje meg a 7 db elképesztő Samsung Galaxy Tab egyikét.
Sőt, a ragasztóhabarcsok megvásárlása esetén garantált MAPEI szilikon kupont is adunk ajándékba 2 475 Ft értékben! (A Mapei Kft. hivatalos bruttó listaára)

További info a kampányról itt!

Mit tegyen mindezért?

Látogassa meg a www.mebkerhalozat.hu oldalt, ahol megtalálja a MÉBKER Hálózat kereskedéseit.
Válassza ki a lakóhelyéhez legközelebbi kereskedést, aki részt vesz a kampányban, majd 2011. október 1-től november 20-ig vásároljon 3 zsák Adesilex P9, Adesilex P7 vagy Keraflex terméket.

Kérje a kereskedés által lepecsételt akciós adatlapot, hiszen ennek kitöltésével tud részt venni a tárgyi nyeremények sorsolásán! Töltse ki a borítékban lévő adatlapot és adja le az üzletben legkésőbb 2011. november 20-ig, vagy adja postára a borítékot 2011. november 30-ig.

Kérje az üzletben az ajándék szilikon kupont, melyet a következő vásárlásánál válthat be a kereskedésben, amennyiben 2 zsák Mapei Ultracolor Plus és/vagy Keracolor FF Flex fugázóanyagot vásárol.

További részletekért kattintson ide.
Várjuk Önt sok szeretettel a MÉBKER Hálózat üzleteiben!
MÉBKER Hálózat – Első Magyar Építőanyag- és Burkolatkereskedők Hálózata

Ahol a vevő garantáltan megkülönböztetett figyelemben részesül.

(SZPONZORÁLT CIKK)
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Alig találni szakembert
Az építkezők számára hatalmas stressz megfelelő szakembert találni.


Gép- és anyagújdonságok
Fizessünk kevesebbet a gázért
Februártól az Emfesz Kft. új, lakossági szolgáltatási csomagot kínál a fogyasztóknak. A gas.hu új, gazdaságosabb alternatívát jelent a lakossági ügyfelek számára.


Gép- és anyagújdonságok
Körfűrész, lézeres pontossággal
Új, lézeres pontosságú körfűrésszel próbálja meghódítani az elektromos szerszámgépek piacát a Black & Decker. A KS1400 minden szempontból felhasználóbarát. Tökéletes szerszáma lehet az otthoni felhasználóknak, de a profik számára is praktikus körfűrészről van szó.


Gép- és anyagújdonságok
Fűrészlánc-élezési kisokos
A fűrészlánc élezése nem bonyolult, de néhány alapvető fogást el kell hozzá sajátítani.


Gép- és anyagújdonságok

Intelligens törlőkendő-rendszer


Gép- és anyagújdonságok

Karácsonyi hangulat


Gép- és anyagújdonságok

Időjárásálló zománcfesték


Gép- és anyagújdonságok

Körfűrész, mintha játék lenne


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság