hirdetésHosszútávú megoldás fűtésszámlák ellen

Gép- és anyagújdonságok

Hosszútávú megoldás fűtésszámlák ellen

Ha Önnek is elege van már abból, hogy egy zsák pénzt dob ki a fűtésre úgy, hogy közben se melege, se komfortérzete nincs, akkor döntsön a hőszigetelés mellett. Hatékony hőszigeteléssel nem csak télen jár jól! Nyáron a hőszigetelés megakadályozza a lakótér túlmelegedését is. 

Óriási fűtésszámlák, gyorsan elillanó meleg…

Már előre aggódik a tél és az óriási fűtésszámlák miatt? Éppen ezért hosszú távú megoldást keres fűtésszámláinak csökkentésére? Egy biztos: nem lélegezhet fel sokáig a magas fűtésszámláktól való félelmeitől, ha eddig még nem korszerűsítette a hőszigetelést.

Ha Önnek is elege van már abból, hogy egy zsák pénzt dob ki a fűtésre úgy az ablakon, hogy közben se melege, se komfortérzete nincs, akkor döntsön a hőszigetelés mellett. A korszerűtlenül szigetelt és szigetelés nélküli házak tulajdonosai sokszor feleslegesen fűtik az utcát is, ami miatt hatalmas gázszámlákat fizetnek.

Hatékony hőszigeteléssel nem csak télen jár jól! Nyáron a hőszigetelés megakadályozhatja a lakótér túlmelegedését is. Ezért egyre több családiház-tulajdonos dönt az energiatakarékos felújítás, az utólagos hőszigetelés mellett. Ha Ön is a beruházás mellett dönt, az a legkevesebb, amit elvárhat, hogy a kivitelezést követően a fűtésre fordított költségei érezhetően csökkenjenek.

De nem utolsó szempont az sem: azon túl, hogy a szigetelésre fordított költségek többszörösen is megtérülhetnek, a hatékony hőszigetelő rendszerrel megnöveli háza élettartamát is, ami így lényegesen magasabb értéket fog képviselni a piacon.

Már közel jár az elhatározáshoz, de még mindig vannak bizonyos kérdései, amelyekre nincs meg a válasza? Nem tudja, milyen rendszert válasszon? Dőljön hátra, mert van egy jó hírünk az Ön számára: nem kell mást tennie, mint adatai kitöltése után letölteni az INGYENES „Van megoldás” c. elektronikus lakossági kiadványunkat. A kiadvány segítségével széleskörű tájékoztatást kaphat a különféle rendszerekről.

Áttekinthetően, a nem szakemberek számára is érthetően írja le a szigetelés lényegét és a kivitelezés folyamatát. A jövőbeni döntésemet nagyban segítette, hogy a polisztirolos és az ásványgyapot rendszert megismertem és magyarázatot kaptam mindkét anyag előnyeiről. A kiadvány rávilágít arra, miért érdemes a hőszigetelést elvégezni, milyen komfort- és anyagi előnyökkel jár.” (Péntek Imréné)

Szerintem remek mind a laikusoknak, mind a profi szakembereknek. Miért ajánlanám? Mert aki nem biztos benne vagy még hezitál, esetleg csak érdeklődik, az igazán hasznos olvasmánynak fogja találni.” (Forgács Károly)

A Van megoldás" c. e-book-ért kattintson a www.fugazoanyag.hu/vanmegoldas oldalra, ahol adatai megadása után letöltheti a kiadványt. Ne keressen tovább, válassza a Mapei tartós hőszigetelését és vakolatait:

• a 2008-ban Kiváló Építési Termékdíjat nyert MAPETHERM PS polisztirolos hőszigetelő rendszerét

• vagy a Mapei újonnan kifejlesztett MAPETHERM MW kőzetgyapotos rendszerét, amellyel most pályázik a Kiváló Építési Termékdíjra.

www.fugazoanyag.hu/vanmegoldas

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Öt tipp a professzionális szigeteléshez
A jó szigetelés a tervezéssel kezdődik és közel 50%-kal csökkenti a gázszámlát.


Ötletek
Homlokzati hőszigetelés s. k.
A növekvő energiaárak miatt lakóházaink hőszigetelése mind fontosabb. A fűtési költségek csökkenése nemcsak a pénztárcánkat kíméli, hanem energiát is megtakarítunk vele, ami környezetvédelmi szempontból csökkenti a világunkat terhelő környezeti ártalmakat.


Otthon-bútor
Hőszigetel és dekorál az energiaroló
Egyszerre dekorálja a helyiséget és csökkenti az energiafelhasználást az energiarolónak becézett árnyékoló, amely akár egyharmadával is mérsékelheti a tetőtéri ablak üvegén át távozó hőveszteséget. Így a beltéri komfortérzetünk nagymértékben javul.


Szerszám-anyag
Beltéri hőszigetelő panel
Ahol kivitelezhetetlen a külső hőszigetelés, ott megoldás lehet a belső hőszigetelés is, amely egyszerűbbé és olcsóbbá teszi a panelházak energiatakarékos felújítását.


Gép- és anyagújdonságok

A ház hőszigetelésével spórolunk is
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság