hirdetésKeszthelyen nyílt meg a 24. magyarországi OBI

Gép- és anyagújdonságok

Keszthelyen nyílt meg a 24. magyarországi OBI

Idén még egy áruház megnyitásával szeretné növelni piaci részesedését Magyarországon a német tulajdonú OBI barkácsáruház lánc, amely huszonnegyedik magyarországi üzletét múlt szerdán nyitotta meg Keszthelyen, csodálatos széleskörű kínálattal.

Dieter Messner, az OBI európai igazgatója a megnyitó alkalmából tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a gazdasági nehézségek ellenére az utóbbi öt évben komoly erőfeszítéseket tettek a közép- és kelet-európai hálózat bővítésére, amelyben Magyarország mindig is kulcsfontosságú hely volt. Idén Európa-szerte 20 új áruház megnyitását tervezik, Magyarországon két hét múlva Gyöngyösön nyitják a következő új üzletet. Mint Christoph Wackerbauer, az OBI Hungary Retail Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, magyarországi terveik között konkrétan még egy áruház indítása szerepel, Budapesten, a KÖKI-terminálnál várhatóan 2011-ben indulhat a kereskedés. Az OBI 1970-ben, a németországi Hamburgban nyitotta meg első áruházát, jelenleg Európa 13 országában van jelen, köztük 1994 óta Magyarországon is. Piacvezetőnek számít Németország mellett Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Szlovéniában és Bosznia-Hercegovinában.

A német barkácsáruház lánc Magyarországon a jelenlegi 24 áruházában 1800 dolgozót alkalmaz. A Keszthelyen megnyitott 7 ezer négyzetméteres üzletben 66 embert foglalkoztat.
 
 
Az OBI 24. magyarországi áruházának építési munkálatai tavaly novemberben kezdődtek Keszthelyen, a Tapolcai út mentén kialakított Alphapark bevásárlóközpont részeként. Az építkezés eredményeként egy 4.000 négyzetméteres belső eladótérrel és 1.800 négyzetméteres kertészettel rendelkező, a kiegészítő területekkel együtt mintegy 7.000 négyzetméteres korszerű otthonfejlesztési áruház települ Keszthelyre. A piacvezető magyarországi otthonfejlesztési lánc komoly reményeket fűz a keszthelyi áruház megnyitásához.
 
 
„Mi magunk is izgalommal készülünk az áruháznyitásra” – mondta Christoph Wackerbauer, az OBI Hungary Retail Kft. ügyvezető igazgatója. „Most először mutatjuk meg a nagyközönségnek újonnan kialakított termék-kihelyezési koncepciónkat. Az újfajta kihelyezésnek köszönhetően még több fajta terméket tudunk a korábbinál is áttekinthetőbb módon bemutatni. Ezzel pedig minden látogató saját maga is meggyőződhet arról, hogy az otthonfejlesztés és szépítés piacvezetőhöz méltó termékválasztékát kínáljuk. Az igényeknek megfelelő termék megtalálását, kiválasztását, megvásárlását és hazaszállítását a kiemelkedő választék mellett termékbemutatók, szolgáltatások és felkészült munkatársaink teszik még könnyebbé. Kutatásainkból tudjuk, hogy sokan várják az OBI megérkezését, hiszen Veszprémből, Nagykanizsáról, Siófokról vagy éppen Pestről már ismerik áruválasztékunkat, a vevőorientált kiszolgálást és versenyképes árainkat. A megújult koncepció is azt erősíti, hogy az otthonfejlesztés terén az OBI a vásárlók elsőszámú partnere. A koncepció sikere esetén pedig ugyanezt jó eséllyel vezetjük majd be más áruházainknál is.” – mondta Christoph Wackerbauer.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Játékos „barkácsfal”
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul a kilincsek, tolózárak és más érdekes dolgok valóban nemcsak játéknak, de készségfejlesztésre is kiválóak!


Otthon-bútor
Asztali lámpa raklapból
Szerkesztőségünk tagjai hivatalból nyitott szemmel járnak, így láttak már sokféle, régi raklapból készített bútordarabot. De ilyen fantáziadús, az egymást tartó fekete kavicsokból épült zen-szobrokra hasonlító lámpát, mint amit Tiboldi-Polgár Tamás alkotott Budapesten (és küldött be a legutóbbi barkácsbajnokságra), még nem.


Otthon-bútor
Kofferfotel s.k.
Mindenkinek érdemes körülnéznie a padláson, hátha megtalálja az ideális koffert, amelynek egyszerű átalakításával látványos, új bútort nyerhet.


Ötletek
Pár négyzetméter is számít
Egy kicsi erkély is lehet kényelmes és hívogató, ahol elhelyezkedve úgy érezhetjük magunkat, mintha „miniszabira” mentünk volna. Vétek lenne tehát (kizárólag) tárolásra használni az értékes területet!


Gyerkőc

Dupla galéria
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság