Felülmúlhatatlan ragyogás

Gép- és anyagújdonságok

Felülmúlhatatlan ragyogás

A fürdőszoba mindig a megtisztulás, a pihenés és a megújulás helye, a ház és a lakás fontos eleme, minden generáció számára. A Keramag cég olyan fürdőszoba-berendezéseket fejleszt, amelyekkel hosszú évtizedekig új marad fürdőszobája.
A KeraTect a Keramag egyedi fejlesztésű kerámiamáza. Szemre és simításra is tökéletes felületet ad. A hagyományos kerámiafelületek idővel durvábbak és kopottabbak lesznek, míg a KeraTect soha nem veszíti el újszerű felületét.
 
Három évtizedes garancia
A Keramag 30 évet szavatol a kerámiamázra. A máz rendszeres tisztítás és gondos higiénia mellett a cég szavatolja a tartós csillogás élményét. Tisztán- és karbantartásához nincs szükség speciális impregnáló szerekre, a KeraTect saját anyagában rejti örök ragyogásának titkát.
 
Legyen önmaga lakberendezője
A Keramag fürdőszoba-berendezések a kombinálhatóság terén is első. A lehető legkevesebb bútorból, elemből rugalmas és sokszínű téralakításra van lehetőségünk. A sarkok és szögletek kihasználásával, a nagy, vízszintes rakodófelületek és variálhatóak, például tároló- és ülőbútorok elhelyezésével. Az egyéni technikai megoldások segítik a tervezők munkáját, ilyen például a Kerafix rögzítő rendszer, valamint a gazdaságosan, gyorsan szerelhető és karbantartható, víztakarékos Renova család. A könnyedén tisztítható és ellenálló KeraClean felület, illetve a túlfolyó nélküli Clou lefolyórendszer ugyanakkor a háziasszony dolgát könnyíti meg.
 
Az alapvető fürdőszoba-berendezésekben már szaktekintélynek számító cég az utóbbi években speciális termékekkel is bővítette a kínálatát, a kifejezetten gyerekeknek tervezett KeraKind sorozattal, a mozgássérültek mindennapjait megkönnyítő Vitalis szériával, illetve az otthoni wellness programot megvalósító Aura, Uno és Duo kombinált zuhany-, masszázzsal és szaunával szerelt kabinokkal.

  
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Tusolóújdonságok
Kis alapterületű, ?kádmentes? fürdőszobákban már eddig is tökéletes alternatíva volt a minimális helyet igénylő zuhanyfülke, ahol ennek ellenére maximális kényelemben lehetett tisztálkodni. A zuhanykabinok választékának és felszereltségének páratlan bővülésével ma már egyesek sportot űzhetnek a zuhanyozásból, így egyre többen vallhatják magukat a tusolás rajongóinak.


Otthon-bútor
Spóroljunk a melegvízzel
A melegvíz elállításhoz modern bojlert használjunk. Ebben az esetben ugyanis akár 35% energiát takaríthatunk meg! A bojlerek víz melegítésére tervezett berendezések, amelyek nemcsak melegítik hanem – az átfolyó vízmelegítőkkel ellentétben – tárolják is a vizet.


Ötletek
Cica a lakásban: ajtózár is meg nem is
Akinek van lakásban lakó macskája, ismeri azt a gondot, hogy az almot jó lenne a mellékhelyiségbe tenni, viszont ha becsukódik az ajtó, a ciculi nem tudja hová végezni a dolgát, így talál más helyet. Van megoldás!


Otthon-bútor
Bútorok a fürdőbe
Tölgyfafurnéros kisszekrényt és mosdótartó szekrénykét készítettünk a fürdőszobába. A munkát nagyban megkönnyítette a lapostiplimaró gép, vagyis a lamellózó. Segítségével és néhány egyszerű mesterfogással tökéletes munkát végezhetünk.


Otthon-bútor

Álomfürdő s. k.
Szerszám-anyag

Top 5 fürdőtrend
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság