hirdetésAz energiatakarékos hűtők új generációja

Gép- és anyagújdonságok

Az energiatakarékos hűtők új generációja

Az LG Centum System hűtőszekrény új mércét állít az energiahatékonyságban.

Az új hűtő meggyőző teljesítménnyel és tartóssággal, innovatív dizájnnal és hosszú garanciával kerül a boltokba.
Az LG Electronics (LG) újabb termékkategóriák felé nyitott új alulfagyasztós hűtőszekrényének bemutatásával a 2018-as IFA szakkiállításon. A piacon egyedülálló energiahatékonysággal és tartós kivitelben érkező új termék kényelmi funkciók egész sorát kínálja. Ez az első olyan hűtő a piacon, melynek kompresszorára 20 éves garancia vonatkozik. A Centum System technológia révén a hűtőszekrény azok számára jelent majd megfelelő választást, akik időtálló megoldást keresnek konyhájukba.
A termék előnyeit számos fejlett technológia alkalmazása biztosítja. A hűtőszekrény lelkét jelentő inverter lineáris kompresszor 32 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint más, hagyományos kompresszorok. Az energiafogyasztást csökkentő további funkciókkal együtt a Centum System összesen 40 százalékkal kevesebb energiát használ fel, mint az A+++ minősítésű hűtőszekrények. Ez nem csak a gyártót emeli ki a piaci versenyből, de a fogyasztók villanyszámlája is jelentősen alacsonyabb lesz.
Az inverter lineáris kompresszor nem csak energiahatékony, de jóval megbízhatóbb és tartósabb is más rendszereknél. Terméktesztek alapján az LG inverter lineáris kompresszorával felszerelt Centum System hűtőszekrény jobban ellenáll a napi használatnak, és akár 25 százalékkal csendesebben működik. A teszt arra is rámutatott, hogy a hűtőszekrény működését biztosító technológia akár 20 évet is kibírhat, ami messze a legjobb mutató a piacon.
Az új Centum System alulfagyasztós hűtőszekrény az élelmiszereket frissen tartó számos olyan funkcióval lett felszerelve, amelyek az LG felhasználóorientált filozófiáját alkalmazzák a gyakorlatban. A Linear Cooling rendszer a hőmérséklet-ingadozást mindössze ± 0,5 Celsius fokon belül tartja, míg a Fresh Balancer és a Fresh Converter rekeszek a felhasználóra bízzák a páratartalom és a hőmérséklet beállítását, hogy ideális feltételek álljanak rendelkezésre az egyes élelmiszerek tárolásához. A DoorCooling+ technológia révén hideg levegő áramlik a hűtőszekrény teteje felől az olyan, nehezebben hűthető területekre is, mint például a hűtőajtó kosara.

A Centum System alulfagyasztós hűtőszekrények lenyűgöző matt fekete, vagy rozsdamentes acél kialakítása tükrözi a benne rejlő technológiát, az előlapon található letisztult érintőképernyő, valamint a belső fém kialakítás pedig az elegancia érzését biztosítja.


— Régóta dolgoztunk egy olyan alulfagyasztós hűtőszekrényen, amely nem csak az energiahatékonyság és a tartósság tekintetében egyedülálló, de formája is kiemeli a mezőnyből — a Centum System hűtőszekrény ezen erőfeszítésünk gyümölcse” — mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Kell-e cserélni a szigetelést?
A szokottnál jobban zúg, állandóan jár a hűtőnk? Lehet, hogy elöregedett az ajtószigetelés, és a rése(ke)n bejutó meleg miatt kell állandóan működnie – és többet fogyasztania.


Ötletek
Mobil italhűtő pillanatok alatt
Nyáron, víz mellett, strandon a nagy melegben jól esik egy üveg hűs ital. Sajnos gyorsan fölmelegszik, ugye? Pedig van megoldás. És milyen egyszerű!


Ötletek
Hűtőmágnes-üzenő
Egyszerűségével hódító ötletet osztott meg velünk Murin Kata: egyetlen mozdulattal készítünk emlékeztetőt arról, milyen élelmiszer fogyott el otthon.


Ötletek
Még nincs késő hőszigetelni
Az ősz ideális időszak a családi házak hőszigetelésére. Az energiahatékonysági korszerűsítés két szempontból is hosszú távú befektetés, hiszen amellett, hogy lefaraghatók a fűtési költségek, a környezetünket is megóvhatjuk a felesleges káros hatásoktól.


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát, olcsó klimatizálás


Otthon-bútor

Klímát a nyárra!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság