hirdetésEgyesíti erejét a VIKING és a STIHL

Gép- és anyagújdonságok

Egyesíti erejét a VIKING és a STIHL

Július 1-től az ausztriai langkampfeni székhelyű VIKING gyár új neve STIHL Tirol.

A vállalat átnevezése egy tudatos márkaváltás részét képezi, 2019-től a teljes VIKING termékportfólió kizárólag STIHL márkanév alatt kerül majd kereskedelmi forgalomba.

Még idén találkozhatunk a zöld-fehér gépekkel a boltokban.

"A folyamat már elkezdődött" - mutatott rá Bakon Gábor, az Andreas Stihl Kft. cégvezetője, aki felhívta a figyelmet Dr. Bertram Kandziora, a STIHL ügyvezető igazgatójának nemrégiben tett nyilatkozatára, amelyben kijelentette: az év elején sikeresen átalakították az első kerti gépeket, így az akkus fűnyírókat már kizárólag narancssárga változatban, STIHL márkanévvel lehet megvásárolni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a VIKING márka alatt futó zöld termékek 2018 végéig még beszerezhetőek a STIHL szakkereskedésekben. Természetesen a márkaváltás folyamata alatt, illetve az után is érvényben maradnak a garanciával és szervizeléssel kapcsolatos szolgáltatások.

A tiroli gyár a Stihl cég fontos része.

Dr. Clemes Schaller, a STIHL Tirol ügyvezető igazgatója közleményében szögezte le: a langkampfeni gyár a globális vállalat kulcsfontosságú tagja, hiszen a vezeték nélküli és vezetékes elektromos készülékek nagy részének előállítása az ausztriai gyárban történik. "Annak érdekében, hogy a kertészeti eszközök iránti kereslet továbbra is globálisan növekedhessen, 22,8 millió eurós beruházást hajtottunk végre a termelés és a termékfejlesztés területén gyárunkban. A befektetés eredményeként száz új munkahelyet teremtettünk" - mutatott rá.Mint ismert, a STIHL professzionális erdészeti és mezőgazdasági gépeket, valamint a hobbikertészek számára ideális eszközöket gyárt, fejleszt és hoz kereskedelmi forgalomba az egész világon. A termékcsaládot kiegészítik a VIKING kerti gépek, amelyek 2019-től kizárólag STIHL márkanév alatt lesznek megvásárolhatóak a szakkereskedésekben.

A STIHL cégcsoport jelenleg 37 értékesítési és marketing leányvállalatot, mintegy 120 importőrt és több mint 45000 szakkereskedést üzemeltet több mint 160 országban. A vállalat hét országban, így Németországban, az Egyesült Államokban, Brazíliában,Svájcban, Ausztriában, Kínában és a Fülöp-szigeteken rendelkezik gyárakkal. A STIHL 1971 óta egyet jelent a világ legelismertebb láncfűrészmárkájával is.

Az 1926-ban alapított stuttgarti székhelyű anyavállalat a tavalyi évben világszerte 3,8 milliárd eurós értékesítési volument ért el, miközben 15875 ember számára nyújtott biztos megélhetést.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Egyedi homlokzat
Szülei családi házának külső felfrissítését végezte el Rajna János Budapesten. A meglévő homlokzat több helyen repedt volt, a nem megfelelő lábazat és a párkány hibája miatt felázott fal pedig levált a kőporréteg.


Gép- és anyagújdonságok
Mit tegyünk, ha húz a hideg?
Mindenki ismeri az érzést, amikor a fűtőtest mellett majd megsülünk, a szoba másik felében viszont alig lehet megmaradni a hidegtől. Ez a rossz hőszigetelés hatása, amelyen viszont utólag is javíthatunk. A kellemesebb lakókörnyezet mellett a rezsin is spórolunk vele.


Szerszám-anyag
A dryvit-rendszer fogásai
A polisztiroltáblákkal könnyű a szigetelés, akár új építésű, akár régi épület utólagos hőszigeteléséről van szó: ragasztás, rögzítés és vakolás. Persze van néhány kritikus kivitelezési fogás, amire érdemes odafigyelni. Most a dryvit-rendszer alkalmazását mutatjuk be.


Gép- és anyagújdonságok
Minden ami zöld, narancssárga lesz
2019-től a STIHL-csoport a kerti gépeket előállító VIKING gyár teljes szortimentjét STIHL márkanév alatt értékesíti.
Szerszám-anyag

Utólagos hőszigetelés


Szerszám-anyag

Hőszigetelt építőelemek


Gép- és anyagújdonságok

Szigetel és díszít a polisztirol


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság