Superbrands-díjas az Ariston Thermo

Gép- és anyagújdonságok

Superbrands-díjas az Ariston Thermo

A magyarországi leányvállalat ezzel megelőzte az olasz anyacéget.

Suberbrands díjat kapott az Ariston Thermo Hungária Kft. 2018-ban. A magyarországi termotechnika-piacon évek óta dobogós helyen álló vállalat első alkalommal részesült a rangos elismerésben.
A nemzetközi díjat a világ közel 90 országában ítélik oda azoknak a márkáknak, amelyek élen járnak az innovációban, kiemelkedő stratégiával, ismertséggel és tradícióval rendelkeznek.
A kiváló minőséget jelképező védjegyet a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák nyerik el.
A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, pályázni vagy jelentkezni nem lehet rá.
Magyarországon 2004-ben indult útjára a Superbrands program. A díjak odaítélésben szakmai bizottság dönt. A független és önkéntes szakértőkből álló zsűri figyelembe veszi az adott márka piaci szereplését, történelmét, etikai megítélését, közismertségét, márkastratégiáját, hagyományait, valamit a vállalat goodwilljét (a cég jó hírnevéből fakadó értékét). Ezt követően közvéleménykutatást végeznek a lakosság körében, ahol már szűkül a résztvevő márkák száma. A fogyasztók reprezentatív mintáján végzett piaci felmérésben azt vizsgálják, hogy a jelöltek a márkahűség, a dinamizmus és a vezetés területén hogyan teljesítettek.
A szakértői bizottság a nemzetközi védjegyadatbázisból dolgozik. Ötezer márkából választ ki 800-at a vállalatvezetőkből, pénzügyi, kommunikációs és reklámszakemberekből, valamint más területek vezető szakértőiből álló bizottság és dönti el, hová menjen az elismerés.
A döntés idén első ízben kedvezett az Ariston Hungária Kft.-nek, aki ezzel az olasz anyacéget is megelőzte ebben a versenyben. A vállalat hazai ügyvezető-igazgatója szerint a Superbrands díjjal az Ariston megkoronázta azt a 20 évet, amit eddig Magyarországon eltöltött.
– Bízunk abban, hogy a vásárlók továbbra is értékelni fogják az innovációra és energiatakarékosságra irányuló erőfeszítéseinket, hiszen a magyar családokért dolgozunk – mondta Pavek Gábor.
Az igazgató azt is kifejtette, hogy a vállalat már évek óta kizárólag energiatakarékos és csökkentett károsanyag-kibocsátású termékeket hoz be hazánkba. Márciusban tették elérhetővé Magyarországon azt a hibrid vízmelegítőt, ami „A” kategóriás besorolást kapott osztályában egyedülálló módon.

A Lydos Hybrid névre hallgató elektromos vízmelegítő hőszivattyús hibrid technológiával működik és akár napi 50% megtakarítást is elérhetnek a családok a használatával. Ára két év alatt megtérül.
Ugyanez a készülék a közelmúltban nyerte el a GOOD DESIGN™díjat Chicagóban, ami az egyik legrangosabb nemzetközi elismerés a szakmában.
Az Ariston továbbra is kiemelt szempontként kezeli a hazai lakosság korszerű, energiatakarékos termékekkel való megismertetését, valamint a magyarországi energiatudatosság erősítését. A Superbrands elismerés megerősítése annak, hogy a vállalat kitűnő munkát végez a hazai piacon és a hazai felhasználók nyitottak az újdonságokra.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Edzett üveg
Az üveg falként leválaszt, mégis átengedi a fényt, és látni engedi a mögötte lévőt. Ez a kettőség az építészet, a lakások belső világának kialakításában izgalmas lehetőségeket hordoz. Színtelen és színezett változatban, különböző vastagságban választhatunk az edzett üvegek közül.


Gép- és anyagújdonságok
A csiszológép használatának trükkjei
A famunkák közül az egyik leggyakoribb művelet a csiszolás. A megmunkálandó felülettől függően a csiszológépeket is sokféleképpen lehet használni. Most ennek mesterfogásait mutatjuk be, elsősorban a szalagcsiszoló használatában alkalmazható trükköket.


Gép- és anyagújdonságok
Szellőző hőszigetelés Heraklith Agro-val
Egy Tolna megyében épülő sertésnevelde példáján bemutatva látszanak a Heraklith Agro termékelőnyei.


Gép- és anyagújdonságok
A csavar nélküli polcok
Csavar nélküli szabadon állítható kis, közepes és nagyteherbírású polcok garanciával az UGP Raktártechnika Kft.-től. Kézi kiszolgálású polcok, melyek szinte minden kézzel mozgatható termék tárolására alkalmasak, pl: iratok, dobozok, ládák, gumiabroncsok, stb.


Gép- és anyagújdonságok

Most érdemes kazánt választani!


Gép- és anyagújdonságok

Ősszel is pörög a klímapiac
Gép- és anyagújdonságok

A kólás- és sörösdoboz értékes!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság