Stihl: itt vannak az Arcok!

Gép- és anyagújdonságok

Stihl: itt vannak az Arcok!

Bármelyik pillanatban beköszönthet a tavasz, a Stihl akciós újságja már a kereskedésekben figyel, a STIHL idei kampányarcai pedig alig várják, hogy közelebbről is megismerjük őket.

Dittánál, Bendegúznál, Istvánnál, Ádámnál és Jánosnál nem is lehetett volna jobb Arcokat választani.

A STIHL tavaszi akciója 2018. április 1. és május 31. között, illetve a készlet erejéig tart.
Az akciós újság online lapozható verziója a //stihlnemzedekek.hu/emagazin/ linken már elérhető.

A mosolygós
Dékány Béláné Ditta az első lekvárjait még egy szegedi panellakásban főzte. A visszajelzések annyira pozitívak voltak, hogy egyszer csak gondolt egyet a férjével, és hazaköltöztek Túrkevére. Azóta egészséges, tartósítószer- és cukormentes termékeket készít. – Sokan szeretik és keresik az energiaszeletemet, de nagy kedvenc a füstölt, főtt fürjtojás is – meséli büszkén.
A gyümölcsök szedésétől, válogatásától kezdve a magozáson át az elkészítésükig mindent saját kezűleg végez, hiszen csak így tudja garantálni a termékei minőségét. – Nagyon fontos a tavaszi metszés, az öntözés és a permetezés is, a kedvencem azonban a fűnyírás. Ilyenkor kikapcsolok, és elengedem a hétköznapi gondokat – mondja. A STIHL akkus fűnyírójával ráadásul a vezetéket sem kell kerülgetnie. – Én így szeretem – teszi hozzá mosolyogva.

A profi
Lajkó Bendegúz erdészként végzett Szegeden, sziklát mászni hobbiból kezdett, az alpinista favágás pedig a két szenvedély egyenes következménye. Az alpinista technikák alkalmazása során a STIHL felső fogantyús termékcsaládja, az MS 150TC-E, az MS 193T és az MS 201T a legjobb választás, de Bendegúz szerint a munka elvégzéséhez az MS 211-től kezdve az MS 880-ig a STIHL teljes palettájára szükség van.
Ha csak egy gépet választhatna, az egész biztosan a STIHL MS 462 volna. – Az a gép egy csoda, de a STIHL gépek használata már önmagában elégedettséggel tölt el. Könnyűek, egyenletesen adják le a teljesítményüket, nagyon jól passzolnak a kezembe, számomra azonban a megbízhatóságuk a legfontosabb. Bármikor, bárhová elindulhatok velük, tudom, hogy nem hagynak cserben. Én így szeretem – vallja.

A kölyök
Bárány Istvánnak már a szülei és a nagyszülei is mezőgazdasággal foglalkoztak, most pedig rajta a sor. – Úgy látszik, a mi családunkban a mezőgazdasági munka szeretete apáról fiúra száll. Jó érzés, hogy hozzájárulhatok a családi gazdaság vezetéséhez, de a kétkezi munkát is legalább ennyire élvezem. A kéthektáros terület lenyírása persze nem könnyű feladat, a STIHL fűkaszámmal azonban bírjuk a gyűrődést. Én így szeretem. – meséli.
A mezőgazdaság, mint mondja, rátermettséget, szeretetet, összeszedettséget és elkötelezettséget igényel, cserébe nagyon sok mindenre megtanítja az embert. – Szeretnék agrártudományi egyetemre járni, foglalkoztat a mezőgazdaság jövője, ezért folyamatosan keresem a fejlődés lehetőségét. Ebben nőttem fel, és ebben képzelem el a jövőmet is – jelenti ki magabiztosan.

A kertész
Laskai Ádám kertészeti egyetemre jár, kertészeti vállalkozását építi, de gondolatban már a saját kertjét gondozza. – A japánkertek stílusában csobogókat, tipegőket, különlegesebb juharfákat telepítenék. A keleti vonal nagyon közel áll hozzám: szeretem, amikor minden nap ki kell menni a kertbe, és állandóan gondozni kell a növényeket. A kertészkedés számomra elsősorban örömforrás, amikor kikapcsolódhatok. Én így szeretem – mondja.
Vállalkozóként a gépek megbízhatósága és kezelhetősége miatt választotta a STIHL-t. Eddigi munkái során kizárólag benzines gépeket használt, a STIHL cserélhető akkus sövénynyírója, a HSA 56 azonban nagyon jó benyomást tett rá. – Lényegesen könnyebb, mint a benzinesek, a teljesítménye is meggyőző, hobbifelhasználásra biztosan akkus gépet választanék – áradozik.

A tapasztalt
– Gyerekkoromban traktoros szerettem volna lenni, az jelentette számomra a gyönyörűséget, ha felülhettem egy Hoffer vagy Belarus traktorra – meséli Tárnok János, aki traktoros ugyan nem lett, de egész életében gépek között mozgott. – Apósomnak volt egy óriási STIHL gépe, aminek elképesztő ereje volt. A mai gépek éppen ezért nyűgöznek le ennyire: sokkal erősebbek, sokkal könnyebbek, mégis sokkal egyenletesebben adják le a teljesítményüket – mondja 50 év tapasztalattal a háta mögött.
Bármibe fogott, a kerti munka mindig is hozzátartozott a mindennapjaihoz. – Cserépkályhám van, fával fűtök, egyszerűen másfajta meleget ad, mint a konvektor vagy a radiátor. Ahhoz, hogy lobogjon a tűz, fát kell vágnom, de egy kezes STIHL motorfűrész a barkácsoláshoz is elengedhetetlen. Én így szeretem – hangsúlyozza.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Vigyázz, kész, kert!
Végre újra lehet kertészkedni és újragondolni a teraszunk berendezését.


Otthon-bútor
BabaMama Expo – hangolódjunk a családra!
Babakocsi kalandpark, pelenkatorta bemutató és idén először Apuka stand is vár a BabaMama Expón.


Gép- és anyagújdonságok
Fából faragott motoros
Az Open RoadFesten kifaragták fából Dobai Attilát, a magyar Harley-társadalom atyját.


Gép- és anyagújdonságok
Külföldön is sikeresen terjeszkedik a Diego
Újabb elismerés a régió egyik legnagyobb, magyar központú franchise hálózatának.


Gép- és anyagújdonságok

Élmény így a fűnyírás


Gép- és anyagújdonságok

Így neveld a pázsitodat!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság