Everest Expedíció és STIHL

Gép- és anyagújdonságok

Everest Expedíció és STIHL

A természet iránti alázat, a profi hozzáállás, a maximalizmus és a folytonos kihívások keresése olyan tulajdonságok, amelyek nélkül nem létezik sikeres expedíciós hegymászás, ezen értékeket pedig a STIHL is magáénak vallja.

Éppen ezért egyértelmű volt a STIHL számára az, hogy támogatják Klein Dávid és Suhajda Szilárd csúcstámadását. A két hónapos expedíciós időszakot követően új fejezet nyílhat a magyar hegymászó-történelemben, amelynek sikerességét a STIHL is büszkén támogatja.


A STIHL-hez eredendően közel áll a természet és a sport szeretete, e kettő szerencsés találkozása a Timbersports nemzetközi sportfavágó-versenysorozat és a már 15 éve rendszeresen megrendezésre kerülő hazai fakitermelő versenyek is, melynek célja kezdetektől fogva az erdei munka biztonságának növelése volt. A STIHL sikerének titka a vállalat filozófiáját megtestesítő kiváló minőségű termékeiben, az innovációra és a profizmusra való törekvésben rejlik. A sport szellemiségéhez közelálló szemléletet tükröz a folyamatos fejlesztés, kitartás, kompromisszumoktól mentes maximalizmus - mindaz, amitől a STIHL termékei prémiummá válnak, és amire a hétköznapokban úgy szoktunk hivatkozni, hogy minőségi teljesítmény.


A STIHL egy hosszú távú kapcsolatokra építő, korrekt, megbízható partner, aki számára fontosak a közösség céljai és az Everest Expedícióhoz hasonlóan, örömmel vállal szerepet azok elérésében. Ahogy a magyar hegymászók trekking túrájában is részt vehetnek amatőr hegymászók, úgy a STIHL is megteremti kompakt akkus eszközeivel a lehetőséget arra, hogy profiknak érezhessék magukat azok a felhasználók is, akik akár csak hétvégi kertgondozásukhoz használják a vadonatúj fejlesztésű akkumulátoros termékcsalád tagjait. A STIHL által támogatott csúcstámadással kicsit mindannyian a világ tetejére érhetünk, a sikert pedig közösnek érezhetjük, legyünk hobbikertészek, hivatásos fakitermelők, lelkes szurkolók vagy éppen expedíciós hegymászók.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán
Stihl Timbersports bemutatóval és versennyel népszerűsítik az erdőjárást az idei FeHoVá-n.


Gép- és anyagújdonságok
Országos hírnév és negyedmillió forint
A Stihl idén úgy döntött: hétköznapi felhasználói között keresi meg idei kampányarcait.


Gép- és anyagújdonságok
Vajon létezik ideális fűnyírógép?
A fűnyíróválasztás aranyszabályai.


Gép- és anyagújdonságok
Stihl: itt vannak az Arcok!
Bármelyik pillanatban beköszönthet a tavasz, a Stihl akciós újságja már a kereskedésekben figyel, a STIHL idei kampányarcai pedig alig várják, hogy közelebbről is megismerjük őket.


Gép- és anyagújdonságok

Fűrészlánc-élezési kisokos


Szerszám-anyag

Végtelen formájú fapad


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság