hirdetésÓriási sikert arattak a STIHL új kéziszerszámai az AGROmash-on

Gép- és anyagújdonságok

Óriási sikert arattak a STIHL új kéziszerszámai az AGROmash-on

Hatalmas érdeklődés mellett, a 35. AGROmashEXPO-n mutatta be új akkumulátoros termékeit a STIHL.

Kiemelkedően nagy volt az érdeklődés az Andreas STIHL Kft. standjánál az idei AGROmash kiállítás első napján, a Hungexpon. A hazai kiállítások közül ez az egyetlen, ahol a STIHL, mint cég jelenik meg, a többi hasonló eseményen a nagyobb szakkereskedések képviselik a vállalatot. A négynapos szakmai esemény jó lehetőséget ad a számukra, hogy a professzionális eszközeiken túl a lakossági fogyasztók számára bevezetett kompakt akkumulátoros eszközeiket is bemutassák.
"Ez egy rendkívül jó közönségkapcsolati lehetőség a számunkra, hiszen egyrészről közvetlen kapcsolatot tudunk felvenni a vásárlóinkkal, másrészről pedig viszonylag nagy területen szinte minden termékünket be tudjuk mutatni" - mondta Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft ügyvezetője, majd hozzátette: a cég fennállása óta minden évben nagy figyelmet fordítanak az AGROmashon való megjelenésükre. Az ügyvezető aláhúzta: az az 50-60 ezer látogató, aki megfordul a kiállításon, egytől egyig fontos számukra. "Sikeres első napot zártunk, bízunk abban, hogy a következőkben is hasonlóan nagy érdeklődés övezi majd termékeinket" – tette hozzá.
Mint ismert, nemrégiben vezette be termékei közé a STIHL legújabb COMPACT termékcsoportját, mely egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kertgondozást. A márka a növekvő fogyasztói kereslet miatt döntött úgy, hogy bevezeti a termékcsaládot, melybe négy eszköz, egy láncfűrész, egy szegélynyíró, egy sövénynyíró és egy fúvógép tartozik a hozzájuk szükséges kiegészítőkkel (a négy szerszámot bemutató cikkünkhöz kattintson ide: Ultrahalk, elérhető árú, profi kerti gépek).
Az Andreas STIHL Kft standja az AGROmash kiállítás teljes időtartalma alatt, január 28-ig megtekinthető a Hungexpo A pavilonjában.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
5+1 hasznos ajándéktipp
Legyen szó karácsonyról vagy születésnapról, öt olyan tippet adunk, amellyel bármely ismerősödnél, családtagodnál sikert arathatsz.


Gép- és anyagújdonságok
Minden nagyvárosba megérkezik az akkus gépek új generációja
A STIHL októberben útjára indítja mintegy kéthónapos roadshow-ját, melynek keretében több mint tucatnyi bevásárlóközpontban mutatja be az akkumulátoros eszközök új generációját.


Gép- és anyagújdonságok
Ne égess, komposztálj!
Az illetékesek a napokban ismét az ország teljes területé tűzgyújtási tilalmat rendeltek el. De van megoldás a kerti zöldhulladék égetés nélküli eltüntetésére.


Gép- és anyagújdonságok
210 csavar egy töltéssel
Utánozhatatlan teljesítményre képes a Bosch 14,4 és a 18 V-LI vezeték nélküli csavarozója. A GSR 14,4 a professzionális csavarozó egyetlen akkutöltéssel a legtöbb csavar behajtását teszi lehetővé.
Gép- és anyagújdonságok

Önnél van parlagfű?


Gép- és anyagújdonságok

Extrém sportfavágó verseny a FeHoVán


Gép- és anyagújdonságok

Az év legnagyobb sportigazolása


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

hirdetés
ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság