Karácsonyi dekoráció skandináv stílusban

Gyerkőc

Karácsonyi dekoráció skandináv stílusban

Készíts skandináv karácsonyi dekorációt fából! A gyerekek bevonásával a dekoráció elkészítése vidám közös időtöltés egy hideg délutánon.

1. Rajzoljunk egy szívet vagy egy csillagot egy üres kartonra mintának és vágjuk ki. Rajzoljuk körbe a mintát a fán. Tegyük bele a fát a szorítóba, hogy jól meg tudjuk tartani. Utána a Dremel 3000 szerszám vágókorongjával vágjuk ki a ceruzával megrajzolt alakot. Fordítsuk el a fát a szorítóban, hogy minden oldalról ki tudjuk vágni.

2. Fúrjunk lyukakat a formák tetejére a Dremel 3000 lyukasztóhegyével. Fessük be minden forma mindkét oldalát, és hagyjuk a festéket teljesen megszáradni. Egy mini szorítóval megtartva a festett formákat, csiszoljuk le a csillagok és a szívek széleit a Dremel 3000 csiszolófejével.

3. A Dremel ragasztópisztollyal tegyünk a fadíszekre különböző méretű pöttyöket a csillámló vagy a színes Dremel ragasztóból. Fűzzünk át egy-egy szalagot a díszek tetején lévő lyukakon, és csomózzuk össze a végeiket. Akasszuk fel színes raffiára vagy zsinórra, és erősítsük a lépcsőkorlátra, a kandalló fölé vagy a bejárati ajtó tetejére üdvözlésként az ünnepi időszakra.

Anyag- és szerszámszükséglet

 • Dremel 3000 multifunkcionális szerszám • Dremel nagyteljesítményű vágókorong és csiszolószalag • Dremel ragasztópisztoly, csillámló és színes ragasztórudak • ceruza • olló • karton a mintának • fa • piros és krémszínű festék • ecset • szalag

A Dremel 3000 több különböző kéziszerszám funkcióját betölti, így a barkácsolás során egyetlen gépet  használhatunk számos különböző eszköz helyett. A Dremel 3000 otthoni javító projektkészlet a Dremel 3000 multifunkcionális szerszámon és a hozzá való három hasznos szerelvényen felül további 105 különböző vágó-, csiszoló- és gravírozótartozékot foglal magában, egy szerszámtartó táskát és egy ötletekkel teli füzetet.

További információ: dremeleurope.com
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Díszkút maradék lécből
Alacsony költségvetéssel készítette ezt a csinos díszkutat Mátyásházi Dénes Szűcsiben.


Ötletek
Sárkányfejes díszkút
Első látásra nem is gondolnánk, milyen egyszerű elkészíteni egy ilyen kerti díszítményt.


Ötletek
Világító díszgömb műanyag poharakból
A pohárgömböt Varga Mariann készítette, egy blogon látott minta alapján.


Otthon-bútor
Antikolt és dekupázzsal díszített doboz
Gyorsan elkészíthető, mégis szép és kedves ajándékon gondolkodunk? Ez a teafiltertartó díszdoboz jó megoldás. A dobozt is készíthetjük magunk, de meg is vehetjük, akkor az antikolás és a dekupázs következtében válik teljesen egyedivé és személyre szabottá.


Szerszám-anyag

Hasznos díszek raklapból
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság