Kompresszoros kinyomópisztoly

Gép- és anyagújdonságok

Kompresszoros kinyomópisztoly

Ötven négyzetméteres üvegtetőt újított fel szülei házán Komáromi Sándor Kecskeméten. Az üvegek szigetelését, ragasztását a megfelelő sziloplaszt használatával oldották meg.

A nagy mennyiségű ragasztóanyag felhordása kézi erővel igen megterhelő lett volna, ezért Komáromi úr célszerszámot készített: ezt a levegős sziloplaszt-kinyomót. A kinyomó részét egy tönkrement kézi sziloplaszt-kinyomó alkotja, a levegő pontos táplálását a piacon vásárolt kerékpumpáló biztosítja. Az esztergályos munka a munkahelyén készült. A kinyomóval az összes kartusos ragasztóanyagot használni lehet, beleértve a szélvédőragasztót is. A berendezés előnye, hogy sok olyan helyhez odafér, ahová a gyári munkahengeres kinyomók nem. Minimális levegőfogyasztása miatt kis hobbikompresszorokkal is tökéletesen használható.

1. A szerkezet elemei.

 

2. A csatlakozás a kartushoz.

 

3. Munkára készen a gép.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Öt éve töretlen az ingatlanfelújítási láz
Az elmúlt évek kormányzati intézkedései rendkívül nagy lendületet adtak az amúgy is növekvő építőanyag-kereskedelmi ágazatnak.Az Új Ház Centrum Trendriportja.


Gép- és anyagújdonságok
Emelkedik a lakásépítő cégek bizalmi indexe
Az építőipari beruházások tekintetében magasak és bizakodóak az elvárások az uniós forrásoknak és a CSOK-nak köszönhetően.


Gép- és anyagújdonságok
A burkolatok hosszú élettartama
A hidegburkolatok élettartamát nagyban befolyásolja, hogy a burkolat felújításához szükséges segédanyagok, így a ragasztók is helyesen kerüljenek kiválasztásra. Ez a választás nem könnyű, hiszen olyan dolgokról kell dönteni, amelyek nem merülnek fel mindennap az életünkben.


Gép- és anyagújdonságok
Egy sertéshízlalda esete a fagyapottal
A Knauf Insulation Kft a Zalaegerszeg melletti Heraklith gyárában már hosszú ideje készít fagyapotból U zsalu termékeket, amelyek jelentősen meggyorsítják az építés ezen részének folyamatát.


Gép- és anyagújdonságok

Falfesték, ami fűt


Gép- és anyagújdonságok

Robotfűnyíró


Gép- és anyagújdonságok

Elegáns és intelligens kapcsolók


Gép- és anyagújdonságok

Kivételes ragasztóerő


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság