hirdetésA sokoldalú multi-star család

Gép- és anyagújdonságok

A sokoldalú multi-star család

Ahány ház, annyi szokás a kertben. Egyesek pihenésre vágynak, és egyszerűen csak élvezik a kert szépségét, másokat a könnyedén és élvezettel végzett kertápolás kapcsol ki.A WOLF-Garten több mint 80 éve dolgozik azon, hogy megkönnyítse a kertápolást.

Így volt ez 1982-ben is, amikor az innovatív multi-star® termékcsaláddal forradalmasította a kertápolást. A multi-star® rendszer lényege, hogy a változatos hosszúságú nyelekhez a több mint 80 különböző szerszámfej csatlakozását teszi lehetővé. A „click” funkciónak köszönhetően az eszközfejek könnyen és egyszerűen cserélhetőek.

Azok, akik használták már a multi-star® termékeket, soha többé nem akarnak lemondani róluk. A házban, illetve a ház körül szinte nem lehet olyan feladatokat felsorolni, amire ne kínálna megoldást: a WOLF-Garten eszközök segítségével a talajműveléstől és ápolástól a söprésen, tisztításon, tóápoláson keresztül a hó eltávolításáig, sőt a szerszámok tárolásáig minden elvégezhető.

A mini szerszámnyelek pedig praktikusak erkélyek és kisebb kertek gondozásánál.

A megfelelő nyél biztosítja az ergonomikus fogási magasságot használójának és lehetővé teszi, hogy mindenki a számára optimális munkaszögben végezhesse a kerti feladatokat.

 A 14 fajta nyél között található a kínálatban fix és változtatható hosszúságú nyél is. A hosszabbítható nyelek és a rájuk illeszthető eszközök létra nélkül is lehetővé teszik a faápolást, jelentősen csökkentve így a balesetveszélyt. A 4 m hosszú vario nyél például lehetővé teszi, hogy olyan helyeket érjünk el a földön állva, amelyeket eddig csak létra segítségével tudtunk gondozni.

 Minden tiszta? A házban és a ház körül végzett tavaszi nagytakarításhoz, söpréshez, súroláshoz és tisztításhoz a WOLF-Garten ajánlata:

 A szögletseprű segítségével eltávolíthatjuk a pókhálókat a korábban elérhetetlen sarkokból, vagy a port a magas peremekről.

Az ablaklemosó és az ablaklehúzó lehetővé teszi több méter magas ablakfelületek csíkmentes megtisztítását. A rovareltávolító ablaktisztító pedig képes bármely tetőablakot és autó-, vagy kamion ablakát megtisztítani.

Rend a lelke mindennek: a multi-star® szerszámtartó sín

A dolgok rendben tartásához szükségünk van valamifajta rendszerre. A rendszerető emberek éppúgy, mint a kevésbé rendszeretők, kedvelni fogják a WOLF-Garten szerszámtartó sínt. A 80 cm hosszúságú tartón a csúsztatható akasztóival tárolhat mindent, amire a következő kerti munkához szüksége lehet. Ha egy tartó, négy akasztóval nem elég, csak tegyen mellé egy másikat!

Bővebb információ a www.wolf-garten.hu weboldalon található, illetve az info@wolf-garten.hu e-mail címen kérhető.

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Fűrészlánc-élezési kisokos
A fűrészlánc élezése nem bonyolult, de néhány alapvető fogást el kell hozzá sajátítani.


Gép- és anyagújdonságok
Környezetbarát épületszigetelés, faházak szigetelése
A Knauf Insulation Ecose szigetelőanyagok természetes hővédelmet biztosítanak házunknak.


Gép- és anyagújdonságok
Dekoráljunk ízlésünk és tetszésünk szerint
Hogyan erősíthetünk több képkeretet egymáshoz, iletve a falra úgy, hogy közben ne furkáljuk szitává a vakolatot? És ugyanez lambériával: miként rögzíthetjük a faburkolat párnafáit és lambérialéceit a falra fúrás, tiplibeütés és csavarozás nélkül? Íme a megoldás mindkét kérdésre!


Gép- és anyagújdonságok
Látványos színek, egzotikus motívumok
Az élénk színeket egzotikus virágmintákkal és merész anyagkombinációkkal teszi egyedivé a Designers Guild Shanghai Garden kollekciója.


Gép- és anyagújdonságok

Egyre nagyobb zajban élünk


Gép- és anyagújdonságok

Jót tenni jó!


Gép- és anyagújdonságok

Biztonságos vágószerszámok


Gép- és anyagújdonságok

Moha stop a tetőn


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság