hirdetésPuskás Ferenc Stadion

Gép- és anyagújdonságok

Puskás Ferenc Stadion

Ahogy közeledik a tervezett átadás egyre látványosabb mind kinézetében mind pedig funkcióiban is ez a gigantikus építkezés.

Pár érdekes adat az épületről:

  • befogadóképesség 67.155 fő
  • 130 ezer m3 betont használnak fel építése során
  • legmagasabb pontja 50,70 méter
  • az épületben  80 db  Sky box található

20190930_141619.jpg

A Heraklit fagyapot kiváló akuszitkai tulajdonságokkal rendelkezik, de természetesen nem csak a sky boxoknál hanem az összes folyosó mennyezetén, gépészeti terekben, játékoskijárókban, játékosfogadókban találkozhatunk vele. 

20190930_151712.jpg

Az épület akusztikai tervezői a hang  utórezgési idejét akarták csökkenteni a fagyapot termék beépítésével. A Heraklith fagyapot lapok feketére festve, élképezve, 50 mm vastagságban kerültek  beépítésre több tízezer m2 mennyiségben, beütőszeg nélküli DHM dűbelezéssel, ezzel is elősegítve a gyors és pontos munkavégzést.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Elegáns és intelligens kapcsolók
Napjainkban már egyáltalán nem számít sci-finek egy okosotthon, amely automatikusan gondoskodik a kényelmünkről.


Gép- és anyagújdonságok
Miniatűr lézeres távolságmérő
A Bosch megalkotta a világ legkisebb távolságmérőjét (Bosch DLE 50 Professional), amellyel akár 50 méter távolságig, más eszköz igénybevétele nélkül is hihetetlen pontossággal mérhetünk távolságot, területet vagy térfogatot. A kis, 100×58×32 mm-es szerkezet könnyen kezelhető, mint a modern mobiltelefonok, és rendelkezik a lézeres távolságmérők minden előnyével. Lézertechnológiájának köszönhetően gombnyomásra megjeleníti az eredményt az LCD-kijelzőn. A mérés pontossága ?1,5 milliméter.


Gép- és anyagújdonságok
Fúrókalapácsok, őserővel
Hatalmas erővel van felvértezve a Metabo legújabb fúrókalapács generációja. A négyszemélyes család minden szinten megfelel a legmodernebb fejlesztéseknek és elvárásoknak. A legkisebb teljesítményű 1300 Wattos, míg a legnagyobb 1700 Wattal hatol a falba.


Gép- és anyagújdonságok
Átlátszó akril tömítő
A profi és barkácsfelhasználók sok éve ismerik a Mester akril tömítőit. A választék bővítéseként ma már rendelkezésre áll az átlátszó akril tömítő is. Elsősorban nedvszívó felületekre ajánlott, de hézagok, rések, repedések kitöltésére is használható. Olyan mintha ott sen lenne.


Gép- és anyagújdonságok

Javuló hő- és hangszigetelés


Otthon-bútor

Minimalista mosdóasztal
Otthon-bútor

Az év színe 2019.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság