Barkácsgépek kiegészítői

Gép- és anyagújdonságok

Barkácsgépek kiegészítői

Néhány hasznos kiegészítőt mutatunk be a barkácsműhelyekben leggyakrabban használt gépekhez. Ezek az "okos" kis darabok nagymértékben segítik a munkát, gondoskodnak a pontos méretekről, vagy a porelszívásról vagy attól, hogy felsértsük a munkadarabot.
Automatikus szintjelző
Felszakadásgátló
szintjelző
felszakadásgátló
Időigényes és kényes feladatotvesz át tőlünk a lézeres szintjelző. Ez a szerkezet nem csak a vízszintest és a függ?legest mutatja meg lézersugaraival, ha nem egyes típusai azt is jelzik, hol futnak a falban vezetékek, csövek. Hogy mind a két kezünk szabad legyen a szintezés közben, a készü éket fel le het akasztani, vagy mágneses falitar tó segít ségével rögzíteni tudjuk.
Fűrészelésnél mindig bosszantó, amikor a felület felrostozódik a vágás pereme mentén. Ezt akadályozza meg egy elmés kiegészítő, amit a vágandó lap felett a fűrészgép talplemezébe lehet egy mozdulattal bekattintani. Ennek segítségével aztán szép egyenletes vágási felszínt kapunk. További biztosíték erre, ha a fürészelést a fa rostjainak irányában, vagy lehetőség szerint ehhez az irányhoz képest hegyesszögben eltérve, de semmiképpen se merőlegesen.
A sokoldalú csiszoló
Porelszívós ütvefúró
csiszoló
csiszoló
A fáradságos csiszolás megkönnyítésére fejlesztették ki az akkumulátoros multicsiszoló gépet. A lítium-ionos akkumulátor teljesítménye azono a hagyományossal, csak sokkal könnyebb és kisebb, a gép 700 grammot nyom. A hónapokig állhat anélkül, hogy lemerülne. Csiszolófelülete két részből áll: hátsó része rögzített, első delta formájú csúcsa elforgatható. Így lehet a tépőzárral rögzített csiszolólapot elforgatva teljes felületén használni.
A mai modern ütvefúrókkal már pillanatok alatt kifúrhatunk egy lyukat bármilyen falba. De ez az időnyereség sokat csökken, amikor a munka után maradó piszkot, a háziasszonyok rémé, a finom port kell eltüntetni. Erre ajánl praktikus megoldást a Bosch integrált porelszívóval és mikroszűrő rendszerrel felszerelt gépe. A port rögtön a fúrás helyénél szívja be és porzsákjában megszűri. A toldalék felfekvő felülete biztosítja a merőleges fúrást. A fúrógép gyorsbefogó tokmányos Auto-Lock rendszerű, fordulat száma menet közben is könnyedén változtatható.
Párhuzamvezető
csiszoló
Gyakran előfordul, hogy párhuzamos vonalban kell fűrészelnünk. Ha egyszerűen csak deszkákat akarunk levágni, vagy egy mosogató helyét kialakítani egy asztallapba, sokat segíthet a készülékünkre szerelhető párhuzamvezető. A pontos méretek beállításával könnyen és biztosan vezethetjük fűrészgépünket.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Tetőablak a netről: házhoz jön a minőség
Az egyre népszerűbb vásárlási módnál – online vásárlás + beszerelés egyben – nincs más dolgunk, mint megrendelni a kiválasztott tetőtéri ablakot a webáruház honlapján, ráadásul nem kell megbízható szakember után sem telefonálgatni, aki elvégzi a beszerelést.


Gép- és anyagújdonságok
Szellőztessünk az egészségünkért
Milyen időközönként érdemes kereszthuzatot csinálni az iskolában és otthonunkban?


Gép- és anyagújdonságok
Moha stop a tetőn
Néhány év elteltével általános problémát jelent a cseréptetős házak életében a cseréptető elmohásodása. Itt egy hatékony módszer, amely magyarra fordítva a MOHA STOP névre hallgat.


Gép- és anyagújdonságok
Díjazták a magyar kreativitást
A Poli-Farbe Platinum matt latex festékét hirdető reklámfilm ötletessége és professzionális megvalósítása mellett a kritikusok sem mehettek el szó nélkül.


Gép- és anyagújdonságok

Baktériumoknak ellenálló festék


Gép- és anyagújdonságok

Fordulatot ígér az új CSOK


Gép- és anyagújdonságok

Biciklivel hajtott mobil faeszterga
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság