Profi szablyafűrész

Gép- és anyagújdonságok

Profi szablyafűrész

A szablyafűrészek az egyik legerősebb, legmasszívabb szerszámgépek a fűrészek között. Ha egy ilyen gépcsoda a társunk, nyugodtan neki eshetünk a komoly munkáknak is. Nyílászáró cserénél például kifejezetten hasznos szerszám. De egyéb faipari munkákra is alkalmas!

A Bosch GSA 18 V-LI Professional szablyafűrész két sebességfokozatba kapcsolható: 2400-as percenkénti fordulatszámmal fémbe, 2700-as percenkénti fordulatszámmal pedig fába kapaszkodik bele. A maximális vágáshossz 250 mm, ami ideálissá teszi a fűrészt villanyszerelők, gázszerelők, vízvezeték-szerelők, nyílászáró-beépítők, ácsok és más, szakképzett építőipari munkások számára. A 2,6 amperórás teljesítményű, 18 voltos Prémium lítium-ion akkumulátor feltöltött állapotban több mint 100 db 100x100 mm átmérőjű fenyőgerenda felaprításához elegendő energiát biztosít. A könnyű munkavégzést az ergonomikus Soft-Grip borítású fogantyú és a csupán 3,4 kg-os súly biztosítja. A gyorsítókapcsoló lehetővé teszi az apró próbafűrészeléseket is. Az új SDS fűrésztartónak köszönhetően a fűrészpenge egyetlen mozdulattal, könnyen cserélhető.

 
A termék ajánlott fogyasztói ára 109 000 forint.
EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Élő fát körbeölelő pad tetővel
A házuk előtt álló, harmincéves ezüstfenyő köré szerettek volna olyan padot Mádi Csabáék Cecén, ahová ki tudnak ülni akár többen is.


Gép- és anyagújdonságok
Hőszigetelés és járófelület egyben
Utólagos hőszigetelés alatt a homlokzatok szigetelését értjük, de a házak és lakások esetében egyéb lehetőségünk is van a fűtési díj csökkentésére. A beépítetlen a padlástérben semmilyen hőszigetelés nincs, így a födém nyitott ablak a meleg számára.


Gép- és anyagújdonságok
újHÁZ Centrum: egymillió forintos ajándékutalvány
Az idén 20 éves újHÁZ Centrum nem mindennapi módját választotta a jubileum megünneplésének.


Gép- és anyagújdonságok
Öt tipp tavaszi teraszfrissítéshez
Pasztellszínek, fűszernövények, hangulatfények: ezek 2019 terasztrendjei.


Gép- és anyagújdonságok

Így neveld a pázsitodat!
Szerszám-anyag

Fali tároló
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság