Profi szablyafűrész

Gép- és anyagújdonságok

Profi szablyafűrész

A szablyafűrészek az egyik legerősebb, legmasszívabb szerszámgépek a fűrészek között. Ha egy ilyen gépcsoda a társunk, nyugodtan neki eshetünk a komoly munkáknak is. Nyílászáró cserénél például kifejezetten hasznos szerszám. De egyéb faipari munkákra is alkalmas!

A Bosch GSA 18 V-LI Professional szablyafűrész két sebességfokozatba kapcsolható: 2400-as percenkénti fordulatszámmal fémbe, 2700-as percenkénti fordulatszámmal pedig fába kapaszkodik bele. A maximális vágáshossz 250 mm, ami ideálissá teszi a fűrészt villanyszerelők, gázszerelők, vízvezeték-szerelők, nyílászáró-beépítők, ácsok és más, szakképzett építőipari munkások számára. A 2,6 amperórás teljesítményű, 18 voltos Prémium lítium-ion akkumulátor feltöltött állapotban több mint 100 db 100x100 mm átmérőjű fenyőgerenda felaprításához elegendő energiát biztosít. A könnyű munkavégzést az ergonomikus Soft-Grip borítású fogantyú és a csupán 3,4 kg-os súly biztosítja. A gyorsítókapcsoló lehetővé teszi az apró próbafűrészeléseket is. Az új SDS fűrésztartónak köszönhetően a fűrészpenge egyetlen mozdulattal, könnyen cserélhető.

 
A termék ajánlott fogyasztói ára 109 000 forint.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Szerszámtippek metszéshez
A napos idő beköszöntével előtérbe kerül a kertünk és a vele járó munka. Az egyik legelső és rendszeres kerti munka a fák, sövények, bokrok metszése. Öszegyűjtöttünk néhány szerszámot, amelyekkel játszi  könnyedséggel megoldhatjuk a kilógó, túlnőtt ágak problémáját.


Szerszám-anyag
Kerti hadviselés profiknak
Vakond, darázs, szúnyog, nyest – akinek háza, kertje van, az előbb-utóbb találkozik velük. A ház körüli munkák állandó része a velük való hadakozás. Aki biztosra akar menni, annak érdemes a próbálkozások helyett rögtön a leghatékonyabb szerekkel felvérteznie magát a kártevők ellen.


Gép- és anyagújdonságok
Láncfűrész és használata
Fakivágás, faaprítás, ma már szinte elképzelhetetlen láncfűrész nélkül. Persze amilyen hasznos szerszám, olyan veszélyes is lehet, de ha elővigyázatosan használjuk, lényegesen könnyebbé válik vele a munka.


Gép- és anyagújdonságok
Dupláz a Mapei
Elkészült a Mapei Kft. új gyártóüzeme, ezzel 2,8 milliárd forintos beruházás keretében kétszeresére, mintegy 15 ezer négyzetméterre bővült a raktárkapacitás.


Gép- és anyagújdonságok

Egyharmadával nőtt a Mapei forgalma


Kert-balkon

Füvesítés


Szerszám-anyag

Biztonságos vasbak
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság