Időjárásálló zománcfesték

Gép- és anyagújdonságok

Időjárásálló zománcfesték

Az új Supralux időjárásálló zománcfesték a legkülönfélébb időjárási viszontagságok ellen is tökéletesen védi otthonukat, míg több tekintetben is fogyasztóbarátabb, mint elődje a Durol! Nézzük, mit tud a legújabb zománcos védelem, amely immáron mini kiszerelésben is kapható.Az új zománc hamar átkeményedő, ellenálló bevonatának köszönhetően ideális kültéri használatra. Könnyedén felhordható, kiválóan terülő anyag. Újdonság a termék kapcsán, hogy a megszokott 0,75 literes és a 2,5 literes kiszerelések mellett már 0,25 literes és 5 literes változatban is kapható, így jobban tudunk takarékoskodni az anyaggal.
 
Színválasztéka igen gazdag, a következő árnyalatokban kapható: fehér, szürke, fekete, sárga, okker, barna, sötétbarna, zöld, fűzöld, középkék, kék és piros.
 
Felhasználási javaslat
A fa- vagy fémfelületeknek, illetve felújításnál a régi bevonatnak teljesen tisztának (rozsda-, olaj-, por-, és nedvességmentesnek) kell lennie. Fafelületek esetén a felületnek légszáraznak kell lennie. A doboz felnyitása után az esetlegesen keletkezett "bőrt" összefüggően távolítsuk el! Festés előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A festéket szórással történő felhordáshoz 10-15% hígítóval kell hígítani. Az egyes rétegek felhordása között legalább 16 óra száradási időt kell biztosítani. Kerüljük a kis hőmérsékleten történő alkalmazást (+5 °C alatt) és a túlságosan vastag réteg felhordását, mert ilyenkor a száradási idő meghosszabbodik. Kültérben legalább 3 réteg felhordása szükséges. A festést lehetőleg pormentes helyen végezzük.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Háromszor gyorsabb az ecsetnél
A Bosch PFS festékszóró, amely forradalmasíthatja az otthoni festést, dekorálást. Ezért is cseng jól a szlogen, miszerint "Az ecset a múlt, a Bosch a jelen!". 


Ötletek
Így dobjuk fel az unalmas komódot
Aki szereti a szépet, örömmel barkácsol és fest, az új színekkel és anyagokkal frissítheti fel maga körül az egyhangú falakat, bútorokat. Most egy komód megújulását mutatjuk be, az alkotó Nagy Viktória.


Gép- és anyagújdonságok
Brazil életérzés ihlette riói színek
A lakásfelújítás során a falakat is új színekbe öltöztetjük. Az idei trend az egyedi dekoráció és a több szín kombinálása egy falfelületen.


Gép- és anyagújdonságok
Népszerű a Poli-Farbe márványhatású festéke
Az idén 25. születésnapját ünneplő Poli-Farbe különleges márványhatású festéke óriási népszerűségnek örvend, például a nemrég lezajlott Construma kiállításon.


Szerszám-anyag

Fűt a falfesték!


Gép- és anyagújdonságok

Falfesték, ami fűt
Gép- és anyagújdonságok

Mosásálló falfesték


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság