Kopásálló, dekoratív és egyedi

Gép- és anyagújdonságok

Kopásálló, dekoratív és egyedi

A Mapei legújabb fejlesztése egy modern műgyanta padló, amely lapburkolatként kiválóan alkalmas esztétikus burkolásra. A termékek sokoldalúsága biztosítja a speciális feladatokhoz történő alkalmazást, de a lakossági felhasználók számára is hasznos lehet.
A padlóburkolatok legújabb generációját a műgyantapadlók jelentik, melyek a klasszikus hideg- és meleg burkolatok választékát új forma- és színvilággal egészítik ki. A műgyantaburkolatok elsősorban ipari környezetben, azaz raktárakban, kereskedelmi épületekben, mélygarázsokban, stb. kerültek sikeresen alkalmazásra fejlesztésük és készítésük hőskorában.
 
Esztétikus megjelenésüknek és nagymértékű terhelhetőségüknek, tartósságuknak következtében mára a műgyanta anyagú padlók megjelentek a lakossági építkezéseken is. A magyar piacon újdonságnak számít a Mapei által kifejlesztett két új műgyantapadló család, melyek új értelmet nyitnak a padlófelületek számára. A Decorsystem? 70 rendszer finom, antikolt felülete a különösen nagyméretű és egybefüggő padlófelületeken érvényesül. Így előnyösen alkalmazható például nappali szobákban, előterekben is.
 
A régebbi idők terrazzo padlói újból igényként mutatkoznak belsőépítészeti és általános építészeti területen. A barkácsáruházak szebb és színes ipari aljzatának kialakítási lehetőségeinél, vagy irodaházak, szállodák, magánlakások színes formatervezett színes terrazzo padlóinál. Az Ultratop? rendszer több színben is kapható, így kreatív szakemberek több színből álló dekoratív kopásálló padlókat is készíthetnek viszonylag egyszerű eljárással, pl. a mintás felületek kialakítása kirekesztéssel. E mellett természetes kőzúzalékkal vagy a Mapei egyedi, kerek szemcsés, színes Dynastone adalékával változatos, egyedi terrazzo burkolatok készítésére is alkalmas.
Az Ultratop alkalmazási lehetőségei új teret biztosítanak tervezők, és kivitelezők számára új nagy terhelhetőségű, esztétikus, fugamentes burkolat gyors kötésidejű kialakítására.
 
Amennyiben lakásának, házának padlóját felújítja vagy újat készít, úgy a Decorsystem? 70 és Ultratop? rendszerekkel lehetősége nyílik elsősorban a lapburkolattal ellátott felületek új értelmű és esztétikus burkolására.
A cikkben szereplő MAPEI termékekkel kapcsolatban bővebb információért kérjük, forduljon Barna Mónikához, Ipari Padló termékfelelőshöz az alábbi e-mail címen: Barna.Monika@mapei.hu.

 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Így csempézzünk ívelt lépcsőt
A saját kezűleg végzett csempézés mindenkinek menni fog, csak bele kell kezdenie. Segítségül közreadjuk egyik olvasónk fényképsorozatát: kiváló munkát végzett negyedköríves lépcsőjű teraszuk leburkolásakor Sebestyén Sándor Lajosmizsén.


Otthon-bútor
Burkolás télen
Az első benyomást az otthonunkról az a néhány lépcsőfok jelenti, amely a bejárathoz vezet. A természetes kő növeli az épület értékállóságát, ráadásul esztétikai élményt is nyújt. Fagyálló flexibilis ragasztóval nem kell a jó időre várnunk, hidegebb időben is burkolhatunk kültéren.


Hírek
Pánikvásárlások dobták meg a Mapei Kft. forgalmát az első negyedévben
A koronavírus-járvány ellenére jelentősen nőtt a Mapei Kft. forgalma az első negyedévben.


Szerszám-anyag
Elsőre duplán Superbrand a Mapei Kft.
Először kapott - a kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként - Superbrands 2017 díjat a Mapei Kft.
Otthon-bútor

Olvasónk készítette


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság