Univerzális vágó a háztartásban

Gép- és anyagújdonságok

Univerzális vágó a háztartásban

A Bosch Xeo vágója mindent, mindig elvág. A kézbesimuló, könnyen használható kisgép igazi társ a háztartásban, hiszen barkácsolási és dekorációs munkákra egyaránt jól alkalmazható. A padlószőnyegtől a kartonpapírig mindent feldarabolhatunk vele.
A téli fűtési szezonban egyre elterjedtebbek a gázkonvektorokkal szemben a kandallók használata. Már, ha persze meglehet oldani a beépítésüket. A tűzifa feldarabolásánál jól jön egy megbízható, erős, nagy munkabírású láncfűrész.
 
A Hitachi igyekszik professzionális termékeket a piacra dobni. A CS35EJ fűrésznél 1000 óra élettartamot garantálnak, amely nem is tűnik valótlannak, ha tudjuk a gép rendszere automata tartós fém olajozóval van szerelve, amelyet magunk szabályozhatunk, így a gép élettartama jelentősen megnövekszik, szemben azokkal az automata szabályozású fűrészekkel, amelyek rosszul vannak beállítva. A gép alkatrészei egyenként is hosszú életre vannak tervezve, ilyen a magnézium olajdekni, a duplagyűrűs dugattyú, a krómozott henger vagy a megnövelt, erős csapágyak. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy egy japán minőségű gépet vásárolunk, akkor a bruttó 55 ezer forintos ár nem is olyan durva.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
Hódít a műfenyő, ez a téli slágertermék
Nem véletlenül bővítette választékát a Praktiker is a műfenyőkből az idei karácsonyi szezonra. A hazai vásárlók egyre többször keresik, mert kis helyen is elfér, egyszeri költséget jelent és környezetbarát. A szerszámkészlet és a rattan kanapé is slágertermék a barkácsáruházakban.


Gép- és anyagújdonságok
Best Buy Award díjas lett a Terrán
Új arculatot vezet be a magyar tulajdonban levő tetőcserépgyártó.


Gép- és anyagújdonságok
Egyediség és praktikum a konyhában
A konyha már nem kizárólag kiszolgáló helyiség, mára (a történelemben nem először) sokkal több lett belőle.


Gép- és anyagújdonságok
Erősebb akkuval, mint hálózattal
A kompakt és erőteljes Bosch akkus fúrókalapácsok korlátlan mozgási szabadságot biztosítanak, és minden anyaggal megbirkóznak. Az optimalizált ütőszerkezet-technikával gyors fúrási előrehaladást biztosítanak, még a legkeményebb betonba történő ütvefúrásnál is.


Gép- és anyagújdonságok

A szögbevágások mesterei


Gép- és anyagújdonságok

Csőradiátorok: forradalmi formák


Gép- és anyagújdonságok

Környezetbarát tapéta


Gép- és anyagújdonságok

A tartós teraszburkolat titka


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság