hirdetésStrapabíró padlóbevonat

Gép- és anyagújdonságok

Strapabíró padlóbevonat

Poros, piszkos a garázs vagy pince padlója? A Sikafloor 2530 W-vel minden problémát megoldhat. A kiváló minőségű bevonattal könnyen tisztíthatóvá válhat a padló. Nem lesz többé, ragacsos, poros, piszkos, még a pince is csillogni fog. Egyszerűbb, mint a festés.
A Sikafloor-2530 W kiváló minőségű, színes, vízzel hígítható, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú diszperziós bevonat. A cement kötőanyagú (beton, vakolat) belső padló- és falfelületek színes bevonásához, valamint beszórt padlóburkolatok fedőbevonataként kiválóan alkalmazható. Minden olyan felületen használható, amelyek könnyű vagy közepesen erős mechanikai igénybevételnek vannak kitéve, illetve erős vegyi hatásnak kell ellenállniuk.
 
Alkalmazási területek: gyártó- és raktárcsarnokok, tárolók, garázsok, pincék, általános épületek.

Az alapfelület előkészítése
Az előkészített alap legyen finoman érdes, tiszta, száraz és pormentes.
 
Keverés
Keverje át az ?A? komponenst, majd keverje hozzá a ?B? komponenst. Használjon lassú fordulatszámú keverőgépet. Keverje egyenletesen, homogén állagúra legalább 3 percen keresztül.
 
Bedolgozás
Hordja fel a bevonatot két rétegben ecsettel, festőhengerrel, vagy szórással. Biztosítson a helységnek megfelelő szellőzést. Alapfelület hőmérséklet (min. +10 fok, max. +30 fok), páratartalom (max. 80%), anyagigény (6 kg/12 négyzetméter/2rétegben), száradási idő (8 óra, +20 fokon), keverési arány (7:3, A:B).
 
Szerszámtisztítás
Bedolgozás után tisztítsa a szerszámokat vízzel.
 
Előnyös tulajdonságok
- Kiváló védelem cementes alapfelületek részére a környezeti hatásokkal szemben
- Jó tapadás mattnedves alapfelületen is
- Jó fedőképesség
- Páraáteresztő
- Kiváló védőbevonat
- Könnyen tisztítható
- Mosás-, víz- és dörzsölésálló
- Oldószermentes
- Szagtalan
- Gombásodásálló
- Könnyű feldolgozás
EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Garázskapu beépítése
Mára egyre több az igényes építtető, aki fontosnak tartja, hogy a szép portához tartozzon hozzá a színvonalas garázsajtó, amelynek látványa is meghatározó, akár különálló épületről beszélünk, akár a lakóházhoz tervezett garázsról. Az alábbiakban röviden áttekintjük a készen kapható konstrukciókat, és bemutatunk egy profi cég által ?elkövetett? garázskapu-beszerelést.


Otthon-bútor
A padlótól a falon át az ablakig
Külföldön is erőteljes terjeszkedésbe kezd a magyar központú Diego franchise-hálózat: mint a cég sajtótájékoztatóján elhangzott, 2020-ig megduplázza szlovákiai és romániai áruházai számát. Itthon pedig a külön-külön kínált padló- és falburkolatok, függönyök mellett idén új, trendi enteriőrökkel hódít, amelyeken ugyanaz a minta köszön vissza a bútorkárpitról, a tapétáról és a függönyökről.


Otthon-bútor
Padlócsempe javítása egyszerűen, gyorsan (2)
Bármelyik házban, lakásban előfordulhat, hogy a padlót fedő csempeburkolat megsérül, ilyenkor sem kell azonban az egész felületet újraburkolni – untig elég, ha a sérült csempét cseréljük ki. Néhány órás munkával eltüntethetjük a törött burkolatrészt, és ezzel az egész padlófelület megújul.


Otthon-bútor
Faburkolatú szoba
Nagyon szereti a faházakat Vastag Gábor és felesége, ezért penci házuk egyik szobáját felújítva Gábor a falakat deszkával borította.
Otthon-bútor

Diy padlóváza
Otthon-bútor

Falburkolat fából


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság