hirdetésFelső- és másolómaró egyben

Gép- és anyagújdonságok

Felső- és másolómaró egyben

Az új Bosch gyártmányú GMF 1400 CE az első multifunkciós marógép az európai piacon. Egyesíti a hagyományos felsőmarók és másolómarók előnyös tulajdonságait, ezért a hozzáértők számára a marási munka minden típusához megfelelő megoldást nyújt. Egy szóval kettő az egyben.
A gép használója egyszerűen behelyezi a különálló motorblokkot a másolóegységbe és a szorítókar segítségével tökéletesen, elmozdulás lehetősége nélkül rögzíti. A hagyományos, süllyeszthető maróegységet alkalmazva egy másik gépet kapunk, amellyel például nútot marhatunk meghatározott kezdő- és végponttal.
 
A motorblokk cseréje egyszerű, nem igényel szerszámot. A bőröndben az 1400 wattos gép mellett a másoló- és felsőmaró, valamint számos tartozék található.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Asztali barkácsgép készítése
Nagyon jól jött volna a lakásfelújítás során Komáromi Sándornak Kecskeméten egy asztali körfűrész a deszkák és lécek megfelelő szélességűre vágásához. Gondolkozni kezdett...


Gép- és anyagújdonságok
Rögzített felsőmaró
Ma már a felsőmaró is viszonylag elérhető áron kapható. Sok olvasónk érdeklődött a korábbi lapszámainkban bemutatott bútorkészítési munkák kapcsán, hogyan kell a felsőmarót alulról felszerelve használni. Cikkünkben ezt mutatjuk be.


Gép- és anyagújdonságok
Felsőmaró mindenkinek
Lenyűgöző dizájn és lehengerlő teljesítmény jellemzi a Black & Decker kW 900E névre hallgató, 1200 wattos felsőmaróját. A változtatható fordulatszámnak köszönhetően könnyebb az irányítás, és elkerülhető az anyag megégése. Nagy méretű fogantyúja a biztos fogást, a tengelyrögzítés az egyszerű tartozékcserét garantálja. Teljesítmény:1200 watt, üresjárati fordulatszám: 8000-27 000/perc, befogópatron mérete: 6,35 és 8 mm, marólöket: 0-55 mm, vágásátmérő: 30 mm, súly: 3,6 kg, ár: 27 990 Ft.
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság